Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Представление

Добре дошли в Витенборг

Ние сме уникално бизнес училище, където „ По-добре себе си, по-добър свят ” е нашето мото.

В Wittenborg нашата мисия е: Да насърчаваме високи постижения в преподаването и ученето на международен бизнес и мениджмънт, както и да създадем най-добрата среда за студенти и служители, където интернационализацията, разнообразието и етиката поставят основите на успешно приложеното глобално обучение, информирано от научните изследвания.

С основния ни кампус със седалище в Апелдорн ние запознаваме студентите с организации в местния район и региона, повишавайки икономическия, културния и социалния климат на региона. Местоположението ни в Амстердам ни дава възможност да подкрепяме международни предприемачи, идващи в Холандия, с персонализирана, предприемаческа бакалавърска програма. Влезте в Wittenborg и влезете във високо мотивирана и ориентирана към резултатите организация, работеща в разнообразна и мултикултурна среда, в която повече от 100 националности работят, учат, иновации и социализират заедно. Ние от Wittenborg смятаме, че обучението трябва да бъде приятен процес, който ви позволява да развивате своите цели и стремежи и ви осигурява постоянна подкрепа и необходимия натиск за обучение за постигане на тези цели.

Възпитаниците на Витенборг са граждани на света; те възпитават уважение и имат чувство за постижение. Те са развили амбиция и се гордеят с високи постижения. Те са най-големите ни посланици!

110437_WittenborgBuildingwithLogo.png

Независими и международни

По всяко време над 100 националности работят и учат заедно в неговите 2 места на Апелдорн и в Амстердам. Английският е единственият език на преподаване във всички кампуси.

Над 30 години рекорд

Хиляди висши специалисти от 1987 г. следват кариерата в Холандия и по света.

тройна европейска акредитирана

Програмите за степени са признати и акредитирани от нидерландското Министерство на образованието, културата и науката (NVAO), също от FIBAA (немски, швейцарски и австрийски) и университета в Брайтън (Великобритания).

Глокални и местни ангажименти

Фирмени посещения, проекти в реалния живот, стаж и гост лектори: изобилие от местни и регионални ангажименти с правителството, компаниите и организациите. Мислене в световен мащаб, но действа локално.

изследователска среда

Насърчаване и изпълнение на регионални, европейски и международни проекти в изследователския център в области като устойчивост, технологии, социални иновации, образование и здравеопазване.

подход, ориентиран към клиента

Личен подход, семейна среда и лични наставници, напътствия и подкрепа. Повечето програми позволяват на студентите да стартират и завършват 6 пъти годишно.

,

Wittenborg

Образователен подход

alt = "Образователната философия на Витенборг е да стимулира реалния живот в своя подход към образованието. Нашата диференцирана програма, съчетаваща традиционното преподаване на знания с развитието на умения и компетенции, води до ситуация на професионално обучение, в която учениците могат да открият своите силни и слаби страни - изграждане на първото и подобряване на последното.

  • alt = "Учени от Витенборг ще се научат да идентифицират средата, в която се намират, и да се адаптират съответно.
  • alt = "Учени от Витенборг ще се научат да казват какво правят и да правят това, което казват.

112598_logos.png

Местоположения

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Въпроси