Keystone logo
© Eva Dang
Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Представление

Westminster Kingsway College е един от най-големите доставчици на образование в централен Лондон и се гордее с учебните центрове в столицата, които предлагат широка гама от курсове, включително английски език, курсове за университетски курсове и бакалавърски курсове.

Всяка година Westminster Kingsway College посреща международни студенти от цял свят . Нашата космополитна колежна общност включва над 60 националности, говорещи 54 различни езика . Приветстваме ученици от всички националности, които или са се установили във Великобритания, или са пътували в Лондон специално, за да учат с нас. Можете да учите заедно с ученици от цял ​​свят и вашият опит с нас ще бъде много обогатен от това разнообразие. Колежът предлага широк спектър от курсове с възможности за напредък в университета. Ние имаме отлична репутация в рамките на индустрията на гостоприемството и нашите забележителни възпитаници включват телевизионен главен готвач Джейми Оливър.

59923_soho.jpg

Всички курсове, предлагани от Westminster Kingsway College, са разработени така, че да ви помогнат да извлечете максимума от образователния си опит. Предлагаме набор от курсове за международни студенти, които искат да развият професионални умения или да придобият академична квалификация.

Westminster Kingsway College е акредитиран от Британски съвет за преподаване на английски език и е член на английския университет . Преподаването на английски език на Westminster Kingsway College също е признато за център за върхови постижения от EL Gazette, вестник за английски език и международно образование, основан на скорошната инспекция на British Council.

Специализираните курсове в Westminster Kingsway College включват:

 • Международни курсове по английски език
 • Международни дипломи за гостоприемство в кулинарията
 • Професионални курсове в творческите индустрии
 • Бакалавърска степен по бизнес и кулинарни изкуства

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

Защо да учат с нас?

Избирайки да учиш в Уестминстърския Кингсуей Колидж, ще направиш голяма стъпка към създаването на вълнуващо и успешно бъдеще, докато изучаваш в един от най-вълнуващите и оживени градове в света. Пътувайте до Лондон, Англия и можете да ходите по същите улици като кралете, кралините, принцовете и принцесите, които сте изучавали в историята, четене във вестниците и гледане по телевизията. От Лондонското око, до Националната галерия и Лондонската кула, дали предпочитате история или модерно изкуство, ще го намерите тук в този вълнуващ град. Можете да се разхождате из красивите ни паркове и градини, да посетите музеите и галериите от световна класа и да се насладите на култура, изобразително изкуство и театър. Можете също така да посетите близки места като бреговата линия Брайтън, градините на Кент, родното място на Шекспир в Стратфорд на Авон и известната кралска резиденция на замъка Уиндзор. Разположен в сърцето на града, Westminster Kingsway College е в близост до основните транспортни центрове, които ви позволяват да пътувате до нашите европейски съседи.

Защо Колидж Уестминстър Кингсуей

Международните студенти в университета "Уиндминстър Кингсуей" имат достъп до широк кръг от курсове в приятелска и професионална среда, за да ви дадат най-доброто учене.

Колежът ще ви предложи:

 • Първокласно преподаване от преподаватели и обучители, които са работили в избраната от вас индустрия и са развили своите преподавателски умения, за да ви помогнат да научите и да се възползвате максимално от избрания от вас специализиран предмет
 • Учители и помощни служители, които могат да ви подкрепят по време на вашето обучение
 • Напредък към голямо разнообразие от университети, включително университетите на Russell Group
 • Отлични резултати за обучаемите, които са се ангажирали с изучаването си, и рентабилни курсове, които ви осигуряват стойност за парите
 • Първокласни съоръжения и ресурси във всички наши колежански центрове с безплатен достъп до Интернет и членство в нашите центрове за обучение. Учебните центрове са специално предназначени за говорители на езици, различни от английски, което гарантира, че всички чуждестранни студенти могат да използват пълноценно съоръженията.
 • Отлично местоположение в близост до основните линии на влакове и метростанции в централен Лондон
 • Международен екип и екип за подкрепа на студенти, които предлагат помощ и съвети по време на вашето обучение
 • Шанс да участвате в национални състезания и събития, докато сте в Университета на Уиндминстър Кингсуей
 • Сигурна и удобна учебна среда, която да ви помогне да увеличите максимално всяка възможност за постигане на личните си цели.

Международна поддръжка на офиси

Международният офицер е първият контакт за международни студенти, които се интересуват от кандидатстване за обучение в Университета Кинстуей Уестминстър. Също така можем да предложим широка гама от допълнителна подкрепа за международни студенти в колеж Westminster Kingsway College, за да Ви помогнем с консултации за напредъка на курса и финансовите консултации. Също така помагаме на чуждестранни студенти за намиране на настаняване чрез специализирани хотели.

виза

Westminster Kingsway College е спонсор на Tier 4. Нашият информиран персонал ще ви помогне с процеса на кандидатстване за виза Tier 4 и за кандидатстване за краткосрочна виза.

Местоположения

 • London

  Victoria Centre, Vincent Square, SW1P 2PD, London

Въпроси