Keystone logo
West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

Представление

The WVU Reed College of Media е ориентирано към студентите училище по журналистика , което завършва журналисти и стратегически комуникатори от 1939 г. насам.

Макар и с традиции, WVU Reed College of Media предлага също така иновативна учебна програма и реален опит, които подготвят студентите за кариера в съвременната медийна индустрия. Пионер в онлайн висшето образование, програмата Integrated Marketing Communications (IMC) е първата изцяло онлайн магистърска програма в страната, а програмата Data Marketing Communications (DMC) е първата магистърска програма в страната, фокусирана специално върху влиянието на данните върху маркетинговите комуникации.

За д-р Пърли Айзък РийдД-р Пърли Айзък Рийд основава Колежа по медии в Университета на Западна Вирджиния през 1939 г. Бивш професор по английски език и журналистика, Рийд спомага за разширяването на предлаганите курсове по журналистика в WVU и е назначен за първия директор на Колежа по медии, когато той става самостоятелно училище.

Рийд играе ключова роля в основаването на много от студентските организации в Колежа по медии. Той също така помага за създаването на две национални групи - Капа Тау Алфа, почетно общество на колежа, което признава академичните постижения и насърчава стипендиите в областта на журналистиката и масовите комуникации, и Американското общество на администраторите на училища по журналистика, което по-късно се свързва с Асоциацията за образование по журналистика.

Рийд вярваше, че студентите по журналистика трябва да познават и да поддържат тесен контакт с практиците в областта, и често канеше членове на работещата преса да изнасят специални лекции пред студентите. Тази концепция продължава чрез специални събития като ежегодната "Седмица на журналистиката" в колежа и поредицата от семинари на вестник "Огдън", както и чрез многото възпитаници, които се завръщат в своята Алма матер като гостуващи лектори и професионалисти.

Преди всичко Рийд е символ на професионализма в журналистиката и масовите комуникации. Той вярваше в дисциплината и усърдната работа - както за себе си, така и за преподавателите и студентите си - и живееше според повелята: "Точност! Точност! Точност!"

Наследството на Рийд включва не само твърдо установен Колеж по медии в WVU, но и по-трудно дефинируем дух на професионализъм, внушен на студентите, които сега работят като журналисти и професионални комуникатори по целия свят.

Кратка история на Martin HallМартин Хол е най-старата сграда в кампуса на университета, разположена в сърцето на центъра на WVU. Завършена е през 1870 г. и първоначално е наречена University Hall. Това е първата сграда, построена от новия университет на Западна Вирджиния, който е създаден чрез обединяването на женската семинария в Уудбърн и академията в Мононгалия през 1867 г.

i,jhtdsb

Уникалността на Martin Hall го спаси от разрушаване - съдбата на много ранни университетски сгради, съборени, за да направят място за ново строителство. Смятана за незаменим пример за архитектурата на XIX век, Мартин Хол и другите сгради от кръга Уудбърн (Уудбърн Хол и Читууд Хол) са вписани в Националния регистър на историческите места.\nДжордж А. Смит, бивш архитект на университета, казва, че Мартин Хол "е построена в еклектичния период на Класическото възраждане и може да се определи като построена по френски маниер на Втората империя".

Сградата е преименувана на Martin Hall през 1889 г., в чест на първия президент на университета, преподобния Александър Мартин. Роден в Шотландия, Мартин е методистки министър и е президент на WVU от основаването му до 1875 г.

В продължение на почти 50 години Мартин Хол е център на всички класове за учениците от подготвителните класове и служи като седалище на литературните общества "Колумбия" и "Партенон". От 1918 г. до 1952 г. в нея се помещава катедрата по физика.

в 1952, Д-р Пърли Айзък Рийд, декан на Колежа на медиите, петиция за преместване на колежа от тесните си помещения на последния етаж на Woodburn Hall да Martin Hall. След ремонт Колежът по медии се премества в новите си помещения през 1953 г.

Под ръководството на декана Гай Стюарт сградата претърпява основен ремонт през 1976-1977 г. Мартин Хол е изтърбушена и е изграден нов интериор, за да се подобри пространството на класните стаи и офисите и да се осигурят модернизирани съоръжения.

От 2005 г. насам Martin Hall претърпява още една серия от ремонти, чиято цел е да се подобри остарялата инфраструктура на сградата и да се осигури по-модерна учебна среда за студентите от Колежа по медии. Неотдавнашните ремонти на Мартин Хол са продължение на визията на декан Стюарт, която вкарва Колежа по медии в XXI век.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • USA Online

    USA Online, Съединени Американски Щати

Въпроси