Keystone logo
Welch College

Welch College

Welch College

Представление

ЗА Welch College е собственост и се управлява от Националната асоциация на свободната воля баптисти и се управлява от съвет на настоятелите, избрани от тази асоциация. Колежът се присъединява към вярванията и практиките, посочени в Free Will Баптист Трактат за.

Националната асоциация на свободна воля баптисти основана на колежа като Free Will Baptist Bible College през 1942. Бордът на образованието на Националната асоциация избра Нешвил като идеално място за новата колегия, централно разположен сред основните центрове на деноминацията население в Югоизточна, югозапад, и Средния Запад.

Бордът на образованието избран Грузия родния Линтън C. Johnson като първия президент на Колежа, пост той заема в продължение на 34 години. Министерството на д-р Джонсън и съпругата му Рут е от особена влияние при изграждането на личността на колежа, нейното спонсориране деноминацията, и неговото богословско израз през двадесети век. Под негово ръководство на колежа се премества от един новоизлюпен библейско училище за цялостен, акредитиран Библията колеж с много нови сгради и учебни програми.

Колежът закупен една сграда на Richland Avenue в историческия квартал Ричмънд-West End, който по-късно става известен като Дейвидсън Hall. Осем студенти се събраха там през 1942 г., състоящ се от оригиналния студент тялото. Оригиналният преподаватели и персонал преброени четири, включително такива светила като Laura Belle Barnard, JR Дейвидсън, и Хенри Мелвин. Първоначално двугодишен институция, колегията добавя трета година на проучване през 1949 г. и четвърта година през 1950 г., и е награден градуса първия си бакалавърски до пет възрастни през 1951.

През 2012 г. колегията променя името си на Welch College да показва своето развитие в една по-цялостна християнски колеж. Колежът е кръстен на Джон L Welch и съпругата му Мария. Уелч е водеща фигура в обединяване на източните и западните свободна воля баптисти да се установи на Националната асоциация на свободна воля баптисти през 1935 г., след като е бил първият модератор и секретаря на образованието на тази асоциация.

В допълнение към д-р LC Джонсън, Welch College е водена от четири президенти: LR Енис (1944-1947), д-р Charles A. Thigpen (1979-1990), д-р C. Thomas Малоун (1990-2002), и д-р J. Матей Pinson (2002-до момента). Днес на Колежа записва около 315 студенти годишно от около 22 държави и няколко международни страни.

Campus Life Общността - Ние сме по-добре заедно Това е вълнуващо време да бъде най-Welch College, където образование се състои от повече от курсове и учебници. Въпреки, че повечето студенти ще са напуснали семейството зад когато идват тук, сплотеното общност на колежа ще им позволи да се чувстват като у дома си. Преподаватели и служители са приятелски настроени и достъпни, както и множество студентски организации-, включително различни групи на министерството, общества, интрамуралния дейности, драматични и музикални групи и по-студентите много възможности да развиват пълноценни взаимоотношения, които ще траят през целия си живот.

На територията на колежа Дейности Block Party Block Party е колеж семеен пикник, която се провежда в петък на второ пълна седмица на всеки спад семестър. Пикникът е последвано от колежа клуб парад на, игри и забавления.

Rush Night Rush Night случи в петък на третата пълна седмица на всеки спад семестър. Четири мъжки клубове (APHA Чи Омега общество, Джон Бънян общество, Pi Gamma Chi общество, и Уилям Дженингс Брайън общество), четири женски клубове (Christina Rossetti общество, Елизабет Барет Браунинг общество, Луиза Мей Олкът общество, и Шарлот Бронте общество) и на Съвета Commuter състезавал от началото на семестъра за членове. Нощта е изпълнен с видео комедии, създадени от клубовете, които правят един последен опит да убеди новите студенти да се присъединят към тяхната организация. Събитието завърши в залата, когато новите студенти са поставени в средата на съда и даде две минути, за да "пробив" на избрания от тях клуб. Всеки студент се очаква да се присъединят към един от клубовете, на които те ще бъдат членове, докато те присъстват Уелч College. Тези клубове помагат даде на всеки човек с чувство за социална място, цел и свързаност към нашия кампус.

Film Festival Welch Film Festival Уелч е ежегодно събитие, което е започнало през 2008 г., като средство за насърчаване на развитието и поскъпването на видеозаснемане като форма на изкуство и инструмент министерство. Фестивалът е отворен за участници от църква младежки групи, възпитаници, както и членове на семейството на Welch College. Наградите се дават за най-добър филм, най-добър спектакъл, най-добър в технически качества, както и други категории по преценка на съдиите. Кликнете върху името на фестивала по-горе за повече информация.

Junior / Senior Банкет Всяка година на младши клас организира официална банкет и развлечения, за да почетат старши клас. Има такса да присъстват.

Общественополезен труд Кръвни Drives Два или три пъти всяка година ни преподаватели, служители, както и на студентите да участват в по-корпус кръвни дискове. Червеният кръст изпраща мобилен екип на място за тези събития. Welch College има репутацията в Нешвил като един от най-добрите на глава от населението даване колеж кампуса.

Super Bowl на Caring Всяка година, преди Супербоул, нашите кампус клубове се конкурират за да видим кой може да събере най-много кутии с храна. В сътрудничество с Супер Купата на Грижа организация, те са след това дарени на Втората Harvest да бъдат разпределени на нуждаещите се семейства в нашата общност.

Проект тиква Проект тиква се провежда 31 октомври всяка година, освен ако денят е неделя. Като терен за общността, тялото студент е домакин на мини-карнавал като алтернативен фестивал за всички деца, които могат да искат да присъстват. Campus клубове работят сепаретата. Стотици местни църква младежки и кварталните деца и възрастни обикновено присъстват.

Духовната Formation Дни на Prayer Една уникална характеристика на Welch College е тялото администрация, преподаватели, служители, и студент, който заделя други дейности, един ден на всеки шест месеца, за да се молят. Докато ние се обръщаме сърцата ни към Бога повече от веднъж един семестър, ние се насладите на ден за молитва като време, за да се концентрира върху Господните благословии и да поиска Неговата намеса в живота ни.

Вижте Можете при полюс Вижте Можете при полюс (SYATP) е годишно събиране на християнски ученици от всички възрасти на пилон пред тяхното местно училище за молитва, Писанието четене, и химн-пеене по време на ранната сутрин преди училище започва. Това събитие се случва всеки четвърти сряда на месец септември.

студентските Съживленията Обикновено, Студентски съвет ще планират събития като студентски водената възрожденски услуги, периоди на молитва и пост, или концерти на молитва да призове един на друг за по-голяма ангажираност към Божието водителство и подчинение на Неговото Слово.

развитие на лидерски умения Leadership Training Местните сътрудници, членове на студентските съвети, студентски ментори и SpirituaLife лидери идват седмица рано да падне семестър за известно време на интензивни тренировки. Те също имат шанс за ръце на прилагане на тези слуга-лидер умения, тъй като те подпомагат нови студенти по време на първокурсниците Ориентация, седмицата преди колежа започва. Четка-нагоре обучителни сесии след това да продължат през цялата година.

Тенеси Intercollegiate щатския законодателен орган (TISL) Welch College подкрепя Тенеси Intercollegiate щатския законодателен орган (TISL) чрез изпращане на делегати от Студентския съвет към годишните си съвещателни сесии на законодателния етаж от столицата на щата. Нашият представител спечели наградата "Най-добър Сенатор" през есента на 2011 година.

Online Learning Спечелете си степен от всяко място не може да сериозно да обмислят преместване на изследвания като колежа студент Уелч College ли сте? Няма проблем! Welch College може да дойде до мястото, където и да сте, толкова дълго, колкото имате добра интернет връзка.

Това е една добра програма за възрастни, които се оказват вече се грижат за семейството, църквата, работа, или кариера. Те могат да работят на все по-ефективни църковни или бизнес работници, без да се налага да прекъсне текущите си отговорности.

Ако имате един и същ ангажимент за вярност, високи постижения и услуги във всички неща, тогава ние трябва да говорим! Нашата програма е акредитирана, същите като програмата на университета. Вярност към Божието Слово във всички неща, във всички курсове, сред всички ученици и всички преподаватели. Това е Уелч College, на територията на колежа или онлайн.

Местоположения

  • Nashville

    3606 West End Avenue Nashville, Tennessee 37205, 37205, Nashville

    Въпроси