Webster University Athens

Webster University Athens

Webster University Athens

Представление

Уебстър Атина Е посветена на насърчаването на култура на кампуса, която обхваща и празнува многообразието и приобщаването и насърчава международното разбирателство и оценяване. Подготовка на нашите ученици за ефективно, отговорно и динамично участие в съвременните общества, в които живеят и служат, както и за високи постижения и лидерство в личния и професионален живот. Нашият кампус се намира в Атина, Гърция - в историческия квартал на Плака.

Качество на образованието

Нашата цел е постигането на вашите образователни стремежи. Получаването на уникално учебно преживяване в Уебстър Атина може да се осъществи с наша помощ, като се обадите в Службата за приемане на телефонни номера: 211-990-5309 и +30 211-990-5329.

Научете от Doing

Независимо дали вашият интерес е бизнес или комуникация, вие ще бъдете активен участник в Уебстър Атина. Ако класната стая не ви даде достатъчно "практически" опит, нашето местоположение в столицата на Гърция ще осигури много възможности за стаж.

На базата на име

С ниско съотношение студент към факултет и среден размер на класа, Уебстър Атина прави вашето образование лично. Факултетът запознава студентите по име и е готов да помогне на учениците, когато е необходимо.

Уебстър Атина е посветена на отлични постижения в преподаването, включваща международна перспектива в цялата учебна програма. На всяка стъпка от пътя ще получите вниманието и подкрепата, от която се нуждаете, за да се развивате.

Ние предлагаме американски бакалавърски и магистърски степени в гъвкава структура, която насърчава академичната дълбочина и ви насърчава да изследвате различни интереси. В Уебстър Атина ще имате възможност да изградите умения и компетенции чрез учебни пътувания, конференции и стажове. В нашия университет ще изучавате в културно разнообразна среда, която ще създаде международна мрежа за цял живот.

Уебстър университет, основан в Сейнт Луис, Мисури през 1915 г., е университет с нестопанска цел в САЩ, който е акредитиран от Комисията за висше образование. Образователната среда на Уебстър университет съчетава удобствата на малък университет с възможностите на една голяма. Всичко е на нашия университет, за да ви предостави практичен подход към образованието, свързано с професионалния свят, в който скоро ще влезете.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Athens

    9 Ipitou Street, 105 57, Athens

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси