VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

Представление

Да бъдеш в областта на образованието означава да си подготвен за промяна, ученето е постоянно движение.

Ако добавим към тази съществена характеристика скоростта, която изпитваме в социалната промяна днес, когато говорим за метод на преподаване, трябва да започнем с това, че всичко е възможно.

Започваме с очевидното: езикът ни позволява да общуваме. Следователно изучаването на втори език трябва да има комуникация като основна ос. Караме нашите ученици да общуват на испански, нашият метод има ясен акцент върху комуникацията. В допълнение към тази дидактическа цел, ние вярваме в силата на потапяне в общност от испаноезични. Когато учениците са потопени в езика, който той иска да научи, всичко, което научават в час, се прилага в различни контексти на реалния живот през цялото време. Тази постоянна експозиция съобщава за необходимостта от силна мотивация и следователно значително увеличава шансовете им за учене.

Във VOS се възползваме от образователната сила на това потапяне в езика: няма видими реалности, използваме реалността с цялата й сила, както в клас, така и извън нея (при електронното обучение това също е възможно: потапянето на испански може да бъде почти напълно постигнато чрез социална мрежа).

Това придобиване на знания продължава в седмични семинари и културни дейности, които превръщат всеки ден в културно приключение с испански.

При проектирането на нашия учебен план и планирането на всеки испански клас ние сме много наясно с решаващия факт, че „обучението е повлияно от технологиите“. Това променя практиката на преподаване, ролята на ученика, какво е знание и по същество какво правим, за да научат хората.

Местоположения

 • 1906

  Marcelo Torcuato de Alvear,1459, C1060, 1906

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси