Keystone logo
VIU - Universidad Internacional de Valencia

VIU - Universidad Internacional de Valencia

VIU - Universidad Internacional de Valencia

Представление

Университетският сектор е изправен пред едно от най-вълнуващите предизвикателства в историята си от създаването на университета в Болоня преди близо хиляда години. Университетските институции не могат да пренебрегнат промяната на парадигмата, която Интернет е постигнала в образователните системи.

Очарован от броя предлагани възможности, в Международния университет във Валенсия (VIU) смятаме, че сме изправени пред уникална възможност, тясно свързана с една от основните характеристики на всеки университет, неговата универсална природа.

Никога досега не е било толкова лесно да се разпространява и да се споделя знанието или да се контрастира научният напредък. Инструментите за онлайн комуникация се размножават и внезапно класната стая се превръща в открито, но лично пространство, а кампусът е виртуално място за среща на студенти от различни страни и култури, които споделят универсалния език на технологиите. на комуникацията.

В Международния университет във Валенсия (VIU) сме обсебени да изследваме новите територии, които се отварят за нас. Никога преди университетът не беше толкова социален. Когато географското разстояние, професионалните или икономическите потребности принуждават студентите да се занимават с университети, интернет е отворил вратата за качествено обучение.


Как да пропуснете тази възможност! Ако ролята на университета е от основно значение за гарантиране на по-свободни и по-развити общества, Международният университет във Валенсия (VIU) се ангажира да развие ролята си като международна референция в испаноезичния свят. Как? От това, което наричаме 7-те стълба Международен университет във Валенсия (VIU):

Тези характеристики вече са направили Международния университет във Валенсия водеща институция в областта на педагогическите иновации въпреки младостта си, способни да мислят и действат творчески, но да споделят с по-класическите институции уважението към висшето образование и университетския характер повече традиционни.

В този смисъл, Международният университет във Валенсия (VIU) предлага каталог с университетски степени и магистърски степени, оформени в седем области на знания: образование, наука и технологии, медицински науки, бизнес, изкуство и хуманитарни науки, правни науки и комуникации, където заглавията съжителстват традиционни с най-иновативно образование, конфигурирани да предлагат на нашите студенти многобройни възможности за подобряване на техните умения и технологични умения и повишаване на тяхната пригодност за заетост.

Почти 7 000 студенти от 58 различни националности избират нашата изключителна дигитална методология, концепция за обучение, предназначена да се адаптира бързо към промените на пазара на труда, да оптимизира студентските ресурси и да генерира синергии с мрежата ни от сътрудници на бизнес и социално ниво. ,

Манастирът е основната ос за проектиране на нашето университетско преживяване. Това е екип, съставен от активни професионалисти и известни академици, ангажирани с нашата методология и напълно запознати с необходимостта да помогнат на студентите да оценят времето и ресурсите си.

Добре дошли в Международен университет във Валенсия (VIU), който днес е от съществено значение за утрешния ден.


Кои сме ние?

Международният университет във Валенсия (VIU) е един от водещите онлайн университети в испаноезичния свят, признат от испанското Министерство на образованието, културата и спорта. Системата за вътрешно осигуряване на качеството е създадена съгласно принципите, изложени в Програмата за одит на Националната агенция за оценка на качеството и акредитацията (ANECA), които са съобразени с критериите и насоките на Европейското пространство за висше образование.

Международният университет във Валенсия (VIU) е един от водещите онлайн университети в испаноезичния свят. С над 6,900 ученика от 58 националности, Международният университет във Валенсия (VIU) предлага постоянни степени, магистърски степени и собствени степени, с цел адаптиране към новите професионални профили и нуждите на пазара. Факултетът се състои от над 800 учители, които в по-голямата си част съчетават своята академична работа с професионалната си дейност, което им позволява да разполагат с най-съвременни знания. Университетът предлага персонализирано проследяване чрез личен учител по собствена методика, насочена към развиване на компетенциите на ученика, чрез онлайн часовете по интернет и възможността за взаимодействие между учители и студенти. Освен това всички класове се записват във виртуалната класна стая за по-късно гледане.


Подготвяме днешните студенти за утрешния свят

Ние сме млад университет, който споделя уважението към висшето образование с най-класическите университети. Една общност от експерти днес, ученици и учители, които смятат, че настоящата образователна система трябва да се развива.

Учебните програми, пространствата, инструментите, ролите и инфраструктурата предлагат възможност за ценност и творчество да се проектира новото университетско преживяване.

Нашата оферта за обучение се състои от степени, магистърски степени и магистърски степени, които се разширяваме всяка година с цел винаги да предлагаме на студентите цялостно и актуализирано обучение, базирано на нуждите от обучение на пазара.


Международният университет във Валенсия принадлежи към Grupo Planeta, първата испанска издателска и комуникационна група на семейната столица. Той води широка гама от услуги в областта на културата, обучението, информацията и аудиовизуалното забавление.

От създаването на Редакционна планета в Барселона през 1949 г. групата съчетава солидна бизнес традиция с голям капацитет за иновации и явно многонационално призвание. Групата Планета разширява международното си призвание от силно вкореняване в Европа и Латинска Америка. Присъствието в повече от 25 страни, говорещи испански, португалски и френски език, го проектира към културна вселена, споделена от близо 800 милиона души по целия свят.

По-конкретно, нейното подразделение за обучение, Planeta Formación и университети, предлага широка гама от специализирано обучение, вариращо от университетско и следдипломно обучение до професионално обучение. Предложението за обучение е много ориентирано към изискванията на пазара на труда и има гъвкава методология, подкрепена от новите технологии.

Международният университет във Валенсия (VIU) бе създаден през 2008 г. от Generalitat Valenciana като частна организация с нестопанска цел, която за първи път даде първите официални степени през учебната 2010-2011 година. По време на този първи курс записването достигна 1018 студенти. През 2013 г. Grupo Planeta пое управлението си, като придоби 70% от него с цел укрепване на международния капацитет за разширяване и завършване на ангажимента на Групата към университетско обучение. Международният университет във Валенсия се развива в формиращо предлагане и засили международното си развитие. Днес Международен университет във Валенсия (VIU) има повече от 7 000 студенти от 58 страни, главно в Испания и Латинска Америка. Университетът днес е един от университетите с международна референция на испански език, който преподава в степени чрез онлайн методология за преподаване . Представените 56 програми обхващат в момента седем области на знания (медицински науки, изкуства и хуманитарни науки, наука и технологии, правни, бизнес, образование и комуникации), които постоянно се развиват, за да се адаптират към нуждите на студентите и пазара на труда. Тази гъвкавост и способност за адаптиране се признава днес като пример за засилване на взаимодействието между университетите, фирмите и публичните институции в полза на социалния прогрес.


МИСИЯ, ВИЗИЯ И СТОЙНОСТИ

Ние сме отворена и приобщаваща общност, със стратегическа визия за университетско образование и философия, основана на обучението на нашите студенти в контекста на цифровите предизвикателства и бъдещите нужди от работа.

 • мисия

Нашата мисия е да проектираме ново университетско изживяване: обширна верига за качество, отвътре навън, Международен университет във Валенсия (VIU) -> студенти -> свят .

В Международния университет във Валенсия работим с образователно качество от основата: учители, методология и формати, докато стигнем до студентите, които ще бъдат агентите на промяната, способни да подобрят настоящите и бъдещите нужди, разширяване на знанията от Валенсия към света

 • изглед

Нашата визия е да се възприемат като качествен университет на международно ниво. Ние се съсредоточаваме върху повишаването на качеството, постигането на значителна позиция като опция за национални и международни студенти.

Нашите ценности са:

 • Ангажимент. Проектирането на системи за вътрешна гаранция е от ключово значение за предлагането на сигурността на нашите студенти
 • Взискателност. Ние се самооценяваме вътрешно, така че образователният ни проект винаги е на най-добро ниво.
 • Творчеството. Разпитването на нашия проект и винаги гледането към бъдещето е най-добрият начин да расте, да допринася за нови идеи и да бъде гарант за иновациите.
 • AGILITY. Ние се адаптираме бързо към промените. Нашите ученици се нуждаят от бързи отговори на нуждите си от обучение.
 • Сътрудничество. Ние вярваме, че асоциативната и бизнес структура трябва да работи успоредно с университета. Нашите студенти са тези, които ще се справят с предизвикателствата на пазара на труда.


КОРПОРАТИВНИ ПИЛОРИ

 • качество

Нашето качество не е в това, а в това как. В оптимизирането на ресурсите и ефективността на тяхното използване. Ние сме университет, който иска да расте, в студентите, учителите, инфраструктурата, пазарите. Но с качество. Винаги.

 • нововъведение

Нашите иновации са в идеи. При оптимизиране, за да осигурите по-голяма полза. Като млад университет насърчаваме творчеството и мотивираме дискусията, така че учебният модел да стане по-смислен. Universidad Internacional de Valencia (ВУИ) не е университет, в който само научавате професия, вашите ученици се научават да мислят извън традиционните рамки.

 • интернационалност

Днес международното е всичко. Ние сме всички Културните и географски бариери са замъглени. В този контекст, в който Международният университет във Валенсия (VIU) проектира собствената си и съвременна визия за "международен университет", отвъд идиоматичен смисъл. Концепция, която се фокусира върху отворена, съвместна и глобална общност.

Местоположения

 • Valencia

  VIU Valencia C/ Gorgos, nº 5 y 7 , 46021, Valencia

 • Barcelona

  Barcelona, Испания

  • Madrid

   Calle Suero de Quiñones, 38, 28002, Madrid

   • Bogotá

    Calle 76 No. 11-35 Piso 6, , Bogotá

    • Lima

     Avenida Juan de Aliaga 427, 7º piso, Edificio Prisma Tower Magdalena, , Lima

     • Quito

      Quito, Еквадор

      Програми

      Въпроси