Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Представление

Сред най-добрите

Victoria University of Wellington е номер едно в Нова Зеландия по интензивност на висококачествени изследвания и се нарежда в топ 2 процента от 18 000 университета в света според класацията на QS World University Rankings за 2022 г. Имаме тесни връзки с бизнеса, правителството и научноизследователските общности на нацията. Намираме се в безопасен, компактен, креативен и процъфтяващ град, който е идеален за студентски живот.

Когато учите в Victoria University of Wellington , ще бъдете подтикнати да мислите независимо и ще бъдете вдъхновени да успеете. Ще изградите здрава основа за успех, която може да ви помогне да издигнете кариерата си на следващото ниво. Ще се учите от академици и изследователи от световна класа и ще се възползвате от тесните ни връзки с бизнеса, правителството и научноизследователските общности на Нова Зеландия. Предлагаме на студентите избор от повече от 80 програми и сме класирани в топ 1 процента от световните университети за 18 предметни области. Университетът има пет звезди плюс в класацията за високи постижения на QS Stars за 2022 г. и пет звезди във всяка от осемте одитирани категории – изкуства и култура, класиране по предмети, пригодност за заетост, съоръжения, приобщаване, интернационализация, научни изследвания и преподаване.

Ние сме тук, за да ви подкрепим

Като международен студент ще получите подкрепа от специален екип в кампуса — Te KahupapaWellington University International — от момента, в който кандидатствате, до пристигането ви и по време на вашето обучение. Студентите също могат да получат достъп до широк набор от университетски услуги, за да ви помогнат да успеете в обучението си. Те включват допълнителна помощ при обучение, финансово планиране, подкрепа за студенти с увреждания, поверително консултиране и съвети относно здравето и благосъстоянието. Victoria University of Wellington предлага на студентите възможности да напреднат в кариерата си, от професионални програми, които се фокусират върху практически стажове на работното място и изследователски проекти в реалния свят, до уникални програми за лидерство и шанса да учите в чужбина в друга държава като част от вашата степен. В момента можете да избирате от 35 държави, включително Сингапур, Мексико, Дания и Хонг Конг.

Идеалното място за студенти

Victoria University of Wellington има три кампуса, разположени в центъра на Уелингтън, всички близо до обществен транспорт, местни атракции, развлечения и кафенета. В университета ще учите в оживен, креативен, компактен и безопасен град в красива природна среда. Уелингтън е идеален за студентски живот. За да ви помогнат да се установите, да създадете приятели и да се включите в университетската общност, студентите се насърчават да се присъединят към един от над 100-те клуба и общества на университета, които варират от културни групи до спортни отбори.

Намерете своето бъдеще

Когато учите в Victoria University of Wellington , ще бъдете подтикнати да мислите независимо и ще бъдете вдъхновени да успеете. Ще изградите здрава основа за успех, която може да ви помогне да издигнете кариерата си на следващото ниво. Намерете бъдещето си с Victoria University of Wellington .

Класации

Victoria University of Wellington, една от най-старите институции в Нова Зеландия, има силна глобална перспектива и международна репутация за академични постижения. Постоянно се класираме сред най-добрите университети в света – сред първите 2 процента от 18 000 университета в класацията на QS World University Rankings за 2022 г. и сред 1 процента от най-добрите университети по 18 предмета.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

  • Wellington

    Kelburn campus: Kelburn, 6012, Wellington

Въпроси