Keystone logo
© Vatel Andorra
Vatel Andorra

Vatel Andorra

Vatel Andorra

Представление

Историята на Vatel

Това е институция, която е прекарала 40 години в подготовка на бъдещи мениджъри и директори на международната хотелиерска индустрия. Неговото обучение се състои от бакалавърска степен по международен хотелски мениджмънт.

Образованието Vatel обхваща 34 държави, с 55 училища, с повече от 9 000 студенти, 39 000 завършили по целия свят, 520 учители и мрежа от важни сътрудници по целия свят.

Програмата

Бакалавърската програма по международен мениджмънт на хотелиерството в Hotel & Tourism Business School Vatel Andorra е насочена към кандидати, които успешно са завършили бакалавърския си цикъл на обучение или по-високо ниво.

Преподаваната програма позволява да се покрият нуждите от обучение на хотелиерството и туристическия бранш, като се предлага на студентите специализирано обучение.

Методиката на обучение е успешна комбинация и баланс между учебни практики и академично обучение, адаптирано към новите изисквания и настоящите изисквания на сектора.

Нашият факултет разполага с висококвалифицирани преподаватели, всички активни професионалисти в сектора, които се ангажират да изграждат мостове между теоретичните теми и професионалния опит. Освен това учебната програма има ясна международна ориентация, която позволява на студентите да се развиват в глобализиран контекст, отговаряйки на стремежите на професията.

Цели на обучението

Придобийте и овладейте техниките за надзор и управление, развийте бизнес качества с отворен ум, особено в международния туризъм и хотелиерство.

Заглавие и продължителност

 • Френска държавна титла, регистрирана в RNCP с министерски указ и сертифицирано ниво II
 • Общо кредити: 180 ECTS (Европейска система за трансфер на кредити).
 • Продължителност на обучението: 3 години
 • Възможност за предлагане на международна квалификация EURHODIP, Европейски бакалавър по мениджмънт, хотелиерство и туризъм, в допълнение към тази на училищата VATEL.

Език на класовете

 • испански
 • Постепенно учениците ще получават часовете на английски език (до 30% от учебните часове).

изисквания за достъп

 • Бакалавърска или по-висока степен.
 • Прекарайте собствените тестове за достъп на Vatel.

Център за приложни изследвания

Cirvath (Международен изследователски център на Vatel в туризма и хотелиерството) е изследователски център, в който професорите от групата Vatel предвиждат и дори допринасят за развитието на туризма и индустрията на хотелиерството. Студентите се възползват по време на обучението си.

Извънкласни дейности

Във Vatel Andorra считаме за важно учебният план да включва аспекти извън академичния живот, следователно програмата е подсилена с извънкласни дейности, които ще разширят професионалните знания и ще подобрят управленските умения, стратегическия капацитет и предприемаческия дух на нашите студенти.

Национални и международни стажове

Vatel Andorra е планирал различни периоди на национални и международни стажове, които варират в зависимост от учебната програма, изучавана през учебната година. По този начин учениците придобиват опит, свързан с реалността на бъдещата им професия, развивайки умения за работа в екип и експериментиране в средата, към която са насочени.

Училището има споразумения с най-добрите вериги, хотелиерски заведения и туристически компании в света, така че учениците му да провеждат стажове. По този начин студентите получават поне една година стажове, което ги подготвя да се адаптират към реалността на пазара на труда.

възможности за работа

Професията се отваря към нови сектори, които предлагат разнообразни професионални кариери като независимо хотелиерство и национални или международни вериги, професионален и развлекателен туризъм, селскостопански храни и голямо разпространение, въздушен, сухопътен и морски транспорт, обслужващи компании и др...

Качествата, развити от възпитаниците на Vatel, като чувство за гостоприемство, изслушване, елегантност, ноу-хау и битие, правят профили, оценени от луксозната индустрия и престижните марки.

Причини да уча в Андора

 • Това е една от най-безопасните страни в света.
 • Това е ски страната с най-много слънчеви дни.
 • Андора води в класацията на дестинациите с повече туристи на жител.
 • Приема повече от 8 милиона посетители и повече от 2 милиона туристи годишно. Разполага с 3 ски домейна на най-добрите 10 цени в Европа.
 • Разполага с голямо предлагане за отдих и спорт: пазаруване, култура, гастрономия, тематични и увеселителни паркове, международни спортни събития, спа и уелнес центрове и др.
 • Училището се намира в несравнима среда сред природата с всички привилегии на големия град. Намира се на 2 минути от спортния комплекс и кабинковия лифт, който дава достъп до ски пистите и на 10 минути от търговския център на Андора.
 • В Андора студентите могат да се насладят на всички видове социални, развлекателни и спортни дейности.

Международна програма МАРКО ПОЛО

Обмен на ученици между училища Vatel.

С програмата Marco Polo Vatel Andorra предлага на учениците възможността да развият обучението си в международен мащаб, завършвайки втората година от обучението си в едно от 55-те училища на Vatel в света.

Студентът открива нова страна и се потапя в друга култура, в друг език и се подготвя по-добре за международна кариера. Освен това се насърчава съвместното съществуване в класните стаи между съученици от различни страни и тяхното интегриране в учебни и работни екипи, които благоприятстват разнообразието.

Характеристики на кампуса

Бизнес училище с най-модерно оборудване

 • Класни стаи, оборудвани с аудио-визуална техника и лъчи
 • Заседателни зали
 • Специални занимални за студенти
 • Безплатен достъп до интернет (Wi-Fi връзка)

  Приемане

  Местоположения

  • Encamp

   Carrer d'Engolasters, AD200, Encamp

   Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси