Vantage Travel International

Vantage Travel International

Vantage Travel International

Представление

ДОБРЕ ДОШЛИ в нашия свят на пътуване и радост

Ние от Vantage Travel предлагаме отлични празнични и туристически услуги по цял свят.

Гордеем се също, че сме специализирани и опитни DMC в САЩ и Египет. Ние се фокусираме върху вашите нужди и желания. Ние сме тук, за да ви подкрепим при планирането и вземането на правилните решения за задоволяване на вашите нужди за пътуване, да съвпадат с бюджета ви и да създадете невероятни дълготрайни сладки спомени.

Бихме искали да ви уведомим, че ще бъдете оценени като посетител и ако станете клиент, очаквайте най-доброто от нас. Ние поддържаме високи стандарти в нашата компания, така че никога да не се налага да преминете през лош ден по време на Вашата ваканция / бизнес пътуване. Без значение каква е причината за вашето пътуване, ние ще ви посрещнем с най-добрите услуги, предлагани на пазара.

111550_pexels-photo-297755.jpeg

За нас

Ние също така сме специализирани в бизнес пътувания, за да поберем професионалисти, които трябва да спазват сроковете. Нашият екип може да ви помогне да направите следното: резервни полети, резервиране на хотели, трансфер на летища, получаване на лимузини, създаване на маршрути и локализиране на места за разглеждане на забележителности.

Ние предоставяме несравними туристически услуги на красиви места от 2009 г. насам. Ние се фокусираме върху максимизиране на насладата от преживяванията на нашите клиенти, докато те пътуват през някои от най-невероятните страни в света.

Независимо дали ще бъдат великолепните Египетски пирамиди, древните базари на Турция, Калат Алхамбра на Испания, Невероятната природа на Нова Зеландия, Красотата на Франция, Културата на Англия или дори великолепните средиземноморски плажове на Гърция и много други дестинации, ще ви заведем там.

Vantage Travel International и нейните партньори гарантират, че ще сте доволни от пътуването, което трябва да предоставите. Няма по-дълго чакане и неочаквани проблеми, време е да пътувате с лекота и комфорт.

111552_pexels-photo-346885.jpeg

биография

Моят партньор и аз сме страстни да пътуваме по света, който вярва, че ни прави щастливи и се радваме на живота. Ние обичаме да ангажираме и вдъхновяваме хората навсякъде и наистина вярваме, че пътуването може да промени живота на хората и да насърчи мира. Пътувайте със силата на нашата способност за комуникация, издигнете преживяванията и взаимното приемане. Можем да мислим, че други са различни, докато пътуваме и откриваме, че всички сме просто хора.

Raed има дългогодишен опит в туристическата индустрия. Започва през 1987 г. като египтологичен преподавател и туроператор, туристически педагог и туроператор, след което става управляващ директор на Vantage Travel От 2009 г., докато Маги започва като международен адвокат, но страстта й към пътуването и нея желание да даде на сина си шанс да бъде глобално дете и да открие света около него я бутна да напусне официалния живот на закона и да се присъедини към тази забавна индустрия, която я държи щастлива.

Нашата визия за Vantage Travels International винаги е била да даваме на хората пътешествие за цял живот; подобно на това, което сме преживели, и се надяваме, че нашите услуги ще ви накарат да се влюбите в света.

И двамата сме част от и се подкрепяме от екип от двадесет опитни професионалисти в Vantage Travel International . Радваме се да започнем диалог, да научим за вас, да планираме следващата си почивка или бизнес пътуване и да видим усмивка на удовлетворение на лицето ви ...

Рейд и Маги

111551_pexels-photo-219014.jpeg
 • Топ дестинации: Нашите най-популярни дестинации в Египет, Гърция, Дубай, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Нова Зеландия, Оман, Бахрейн, Испания и Турция. Също така предлагаме европейски речни круизи, както и египетски речни круизи.
 • Специалности: Ние сме специализирани в продукт по поръчка, заедно с високо персонализирани услуги в свободното време или бизнес пътувания.
 • Последни пътувания: Ние сме били по целия свят и неотдавнашните ни пътувания бяха в Нова Зеландия, Австралия, Великобритания и Германия.

Местоположения

Местоположения
 • New York

  477 68th Street Brooklyn, NY 11220, , New York

  • Auckland

   Auckland, Нова Зеландия

   Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси