© Eli Haney, Northwest University photographer
UTH Florida University

UTH Florida University

UTH Florida University

Представление

Отвъд Excellence

Използването на иновационни технологии

100% Образование On-Line Специално проектирана за On-Line Разпределение Проучване от всяка точка на света

високо Качество

Упълномощено от щата Флорида, САЩ Методи и материали Harvard Business School

Гъвкави схеми на

Оставя се учат и работят едновременно Пълна Racing улеснява кратки срокове

разумни разходи

Ефективната експлоатация Преместването Student спестовна По-ниска цена и високо качество

Образователна философия

Флорида университет UTH използва уеб страница като своя глобален портал и основна точка за достъп, за да се осигури система за онлайн обучение. За тази цел, UTH Флорида университет е разработил електронно обучение портал лесно и динамичен достъп, която позволява на учениците да участват в уроци по безопасен и професионална среда. Флорида UTH университет ще предостави на студенти и преподаватели, всички учебни ресурси и материали, чрез платформа за електронно обучение. Всички ресурси за обучение, включително и информация, предоставена от трети лица, ще бъде достъпен през нашата централизирана платформа.

Всички потребители могат да взаимодействат с платформата, така синхронно и асинхронно. Има асинхронни дейности, при които всички участници не трябва да присъства или свързани по едно и също време, като взаимодействие във форуми, поща, уикита, и т.н. От друга страна, синхронните дейности са взаимодействия в реално време или живеят, и включват наред с другото чрез чат или видео конференция.

платформа за обучение Флорида университет UTH е проектиран да работи с всеки компютър, лаптоп или таблет, използвате уеб браузър с достъп до интернет връзката.

UTH, които учат във Флорида?

UTH Флорида университет е основан, за да отговори на нуждите на имигрантската общност във Флорида и Съединените щати. Като предлага гъвкавостта на онлайн образование и достъпни разходи за обучение, UTH Флорида университет очаква неговите възпитаници да постигнат по-добри нива в развитието на кариерата им и икономическите перспективи в дългосрочен план.

В същото време, UTH Флорида е идеалният избор за студенти в Латинска Америка, които искат да подобрят своите перспективи за кариера чрез получаване на степен на образование, издадена от университет, одобрена от Министерството на щата Флорида на образованието. An American диплома може да се възприема от пазара като имащи по-висока търговска стойност и да бъдат по-добре позиционирани, за да го прехвърля на други страни.

Online

Иновативна + High Quality + разходи Скромни

Флорида UTH университет функционира на 100% онлайн и предлага услугите си във виртуална среда, създаден специално за тази цел, и прилагане на подходящи мерки, за да отговарят на образователните потребности на своите ученици технологии. Ние предлагаме качествени учебни преживявания чрез решаване на проблеми, докато ние се насърчи креативността и иновациите.

UTH Флорида университет се ангажира с модела на дистанционното обучение. Ние вярваме, че онлайн образование е подривна технология на 21 век, която ще се счупи парадигмата на висшето образование, които в крайна сметка ще доведе достъпно образование и високо качество на услугите за всички и на всички места, като по този начин позволява на нашите общества и държави растат и просперират.

гъвкав

Онлайн образование предлага голяма гъвкавост при планиране на времето проучване може учениците да планират своите проучвания и задачи в графика, който е най-удобен, като им дава гъвкавост, за да работят и да генерират приходи, докато учи за една степен, която ще им помогне да подобрят техните икономически перспективи.

скромни разходи

Онлайн образование е проста, без излишни украшения варианти и така не се предлагат на "Опитът на университетския живот." В замяна на онлайн система предлага по-икономичен маршрут за получаване на образователна квалификация и професионални инструменти, които са желани.

високо Качество

Case Метод

Всички курсове на ниво завършил се провеждат по метода на случая, за да се постигне потапяне студенти в реални ситуации, засягащи фирми и изисква от учениците да се развива, настоящето и защитава решения сред алтернативите, предлагани от техните съученици. Този метод изисква активното участие на студенти и развитието на критично мислене.

Методът на случай се преподава като диагностичен инструмент за използване в анализ на проблемите и разпознаване на образи, той е проектиран да се учат от инструктори обичат да се учат от други студенти в среда, която да насърчава обмена на колективни преживявания и уникални гледни точки към всеки ученик.

В рамките на обсъждането на всеки отделен случай те са научени специфични инструменти за бизнес и се прилага към определени ситуации, които са в процес на анализ. Тя изисква от учениците да анализират проблем, разработване на решения, помисли за алтернативи и изберете план на действие. Препоръките на всеки студент се споделят с други студенти и защитавани в открита дискусия, която стимулира група сътрудничество, развитие на комуникативни умения и критичен анализ на алтернативите.

Harvard Business School Publishing

Материалите за конкретни случаи, използвани от UTH Флорида университет са разработени и разпространявани от Harvard Business School и Harvard Business Publishing. В допълнение, всички инструктори UTH Флорида университет са били обучени в използването на метода на случай от Harvard Business School професори.

И обучителни материали, получени от Harvard Business School Publishing са важни фактори за нашата цел за осигуряване на високо ниво на качество в образователните програми, които предлагаме в областта на бизнес администрацията.

Образовайте се на испански

Всички курсове, предлагани от Флорида университет UTH са проведени 100% на испански. Затова, учениците не са длъжни да учат английски език, за да получат образование в университет, разположен в щата Флорида.

Принципите, преподавани в образованието по бизнес администрация са универсални и следователно не е необходимо да се преведат, за да научите как да ги прилага за кариерата на един студент. Целта на Флорида университет е MWU предава и разработването на необходимите механизми за кариера в света на бизнеса и познания по английски език, въпреки че се препоръчва, не е необходимо за успешна професионална кариера.

Студентите, които желаят да развият умения на английски език са насърчавани да се запишат в специализирани езикови програми.

разрешително

UTH Флорида университет е бил разрешен и има лиценз за предоставяне на висше образование, издадено от Комисията за независим отдел на образованието на щата Флорида образование. Допълнителна информация във връзка с тази институция може да се получи като се свържат с Комисията 325 West Гейнс Street, Suite 1414, Талахаси, Флорида 32399.

Местоположения

  • Tampa

    Tampa, Съединени Американски Щати

Въпроси