© Domus Academy
Up Level School of Management

Up Level School of Management

Up Level School of Management

Представление

Up Level събра най-убедителните човешки казуси в областта на образованието и хиперспециализацията, утвърждавайки се като лъч за високи постижения в тази област.

Ангажиментът ни към качеството и иновациите беше допълнително признат през 2004 г., когато получихме сертификат ISO 9001 в областта на проектирането и провеждането на курсове за следдипломна квалификация, професионално обучение и продължаващо обучение.

Пътуването ни към върхови постижения продължи, тъй като получихме регионални акредитации, които са доказателство за непоколебимия ни ангажимент да предоставяме образование от най-високо ниво:

 • През 2009 г. бяхме акредитирани от област Лацио.
 • През 2011 г. регион Ломбардия призна нашия принос.
 • През 2016 г. регион Кампания се присъедини към нашите акредитатори.

Нашата образователна мисия намери силен отзвук на пазара, превръщайки се в ценен актив за компаниите, които се стремят да интегрират в екипите си високоспециализирани специалисти, способни самостоятелно да поемат управленски и отговорни роли.

Ние не просто предоставяме образование, а предлагаме път към продължаващо професионално развитие (CPD), за да гарантираме, че нашите възпитаници са не само подготвени за днешните предизвикателства, но и са подготвени да се ориентират в бъдещето с увереност и умения. Присъединете се към нас и се отправете на пътешествие, за да преосмислите потенциала си и да промените кариерата си.

Местоположения

 • Naples

  Piazza Carità 32, 80134, Naples

 • Rome

  Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

 • Milan

  Via Fabio Filzi 2 , 20124, Milan

Въпроси