University of New York in Prague (UNYP)

University of New York in Prague (UNYP)

University of New York in Prague (UNYP)

Представление

За UNYP

University of New York in Prague (UNYP) е основан през 1998 г. и предлага американски и чешки университетски дипломи, предоставени изцяло на английски език от централноевропейския град Прага. UNYP има дълга история и партньорство с дипломи с Държавния университет на Ню Йорк, по-специално Държавния университет на Ню Йорк, Empire State College (SUNY, ESC). UNYP остава една от най-големите институции за висше образование на английски език в Чешката република.

Бакалавърска, магистърска, MBA и докторска степен. Програми в Прага

UNYP предлага акредитирани бакалавърски, магистърски, MBA и докторски науки. програми на английски език като официално призната институция за висше образование в Чешката република и в партньорство с престижни международни университети в САЩ и Европа.

Университетът на Ню Йорк в Прага се състои от четири основни училища на UNYP по бизнес, психология, международни отношения и комуникация и медии. Чрез тези четири уникални училища UNYP предоставя чешки и американски акредитирани бакалавърски степени по бизнес администрация, комуникация и медии, детско развитие, дигитални медийни изкуства, информационни технологии, международни отношения, английски език и литература, политически науки и психология. UNYP също предлага тригодишна програма за бизнес администрация с концентрация в областта на финансите, маркетинга, управлението на спорта и човешките ресурси.

Местоположения

  • Prague

    University of New York in Prague Londýnská 41 , 120 00 , Prague

Въпроси