The University of Waikato

The University of Waikato

The University of Waikato

Представление

The University of Waikato - Те Уаър Уанато

Проучване в The University of Waikato , Нова Зеландия. The University of Waikato е модерен, иновативен университет с огромна амбиция.

Предлагаме гъвкави възможности за обучение с акцент върху доказването на опит в индустрията чрез стажове, работни стажове и проекти за проучване на случаи.

Нашият университет е дом на 12 500 студенти, включително над 2500 международни студенти от повече от 86 страни. Ние сме един от водещите изследователски университети в Нова Зеландия, състоящ се от осем факултета и училища, предлагащи широк спектър от предмети.

Основният ни кампус е базиран в град Хамилтън в Северен остров на Нова Зеландия. В кампуса ще откриете спокойна и приятелска атмосфера, както и редица услуги и удобства, включително най-модерния студентски център, фантастични спортни съоръжения и редица кафенета и заведения за хранене.

В Тауранга разширяваме предложенията си за образование и изградихме най-модерния кампус в централния бизнес район на Тауранга. Занятията започнаха в началото на 2019. Tauranga предлага спокоен крайбрежен начин на живот близо до някои от най-красивите плажове на Нова Зеландия. Районът е с процъфтяваща икономика с най-голямото износно пристанище на Нова Зеландия и насаждения за градинарство и киви.

Много чуждестранни студенти избират да учат в университета за един или два семестъра от студенти в чужбина и да прехвърлят академичните си кредити, които са спечелили в Уайкито, за да завършат образованието си в университета.

В The University of Waikato студентите получават качествено образование, което е признато в световен мащаб, като в същото време се наслаждават на уникален и пълен университетски опит в страна, известна с иновативно мислене и зашеметяваща природна среда.

35033_Hamilton_city.jpg

Възприемане на самоличността на Марио

The University of Waikato се откроява от другите университети, тъй като обхваща силната си марийска идентичност и наследство като ключови характеристики на своята отличителност. Университетът е разположен в родината на хората Уайкато и Кингитанга (кралят Маори) и достига до множеството иви (племена) на Северния остров. В кампуса се провеждат събития, свързани с kaupapa Māori през цялата учебна година, както за маори, така и за студенти, които не са маори. Всички международни студенти са посрещнати в кампуса в pōwhiri (добре дошли) в Te Kohinga Mārama marae (място за среща) и ще почувстват влиянието на културата Маори от момента, в който стъпят на кампуса.

35031_computer_labs.jpg

Качествено образование

Нашата институция се гордее на световната сцена в образованието, научните изследвания и опита на студентите. Учениците могат да бъдат сигурни, че квалификацията на Университета в Уайкато ще ги установи за това, къде отива светът.

 • Класиран 266 - QS World University Rankings 2020, подобрение на 135 места за шест години
 • 72-ро място в света за качество и въздействие на научните изследвания - QS World University Ramkings 2020
 • Осем предметни области, които са класирани в топ 300 в света (QS World University Rankings by Subject 2020).

60234_2.png

Защо Уайкато е различно

 • Нашите по-малки класове предлагат на студентите възможности за учене по един на един от наградените ни преподаватели.
 • Студентите имат възможност да участват в практически обучения и стажове във всички програми.
 • Специално разработихме магистърски програми, които могат да бъдат завършени в рамките на 12 месеца от редовното обучение.
 • Студентите могат да учат в университета в Хамилтън или Тауранга и повечето от нашите програми могат да започнат през март или юли всяка година. Има и шестседмични съкратени курсове през ноември и януари, които могат да помогнат на учениците да продължат своето обучение.

За повече информация посетете waikato.ac.nz или имейл [email protected].

35032_b117_hamilton-nightlife.jpg
 • Основана: 1964 г.
 • Местоположение: Хамилтън
 • Студентско население: 12 500 души

Местоположения

 • Hamilton

  University of Waikato Te Whare Wananga o Waikato Gate 1 Knighton Road Private Bag 3105, 3240, Hamilton

 • Tauranga

  Physical 101-121 Durham Street Tauranga 3110 Postal (via Hamilton): Private Bag 3105 Hamilton 3240 New Zealand, 3110, Tauranga

Програми

Въпроси