University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

Представление

Universidad Del Valle De Guatemala е един от най-престижните университети в Централна Америка. Ние сме в челните редици на технологиите и в насърчаването на научни изследвания и преподаване на високо ниво. Ние не сме частен университет. 1 в Централна Америка и Панама, според класацията на QS и единственият университет с институционална акредитация на Heroes в Гватемала.

Повече от 50 години търсим и приемаме талантливи хора, които искат да бъдат агенти на промяната. Ние предлагаме отличителен модел с широк фокус на либералните изкуства, обединен със специализирано обучение в областта на науката, технологиите, иновациите, предприемачеството и образованието. Както нашето портфолио от програми, така и нашата програма за научни изследвания и промоция отговарят на нуждите на нашата среда, новите поколения студенти и насърчават търсенето на решения за предизвикателствата на нашето общество.

В нашите три кампуса UVG е характеризиран като институция, която търси академични постижения със стойности и критерии, за да помогне на всички студенти, чрез финансова помощ и стипендии за талантливи млади хора с ограничени ресурси.

Местоположения

  • Guatemala City

    Guatemala City, Гватемала

    Въпроси