University of the Potomac

University of the Potomac

University of the Potomac

Представление

Достъпно, достъпно, качествено образование

Обмисляте да спечелите или да повишите своята колеж? В University of the Potomac ние правим качествено образование достъпно и ви даваме възможност да балансирате своите житейски задължения, докато печелите ценна степен.

Нашата мисия

University of the Potomac предоставя образователни възможности на бакалавърско и магистърско ниво, което води до повишаване на кариерата за мултикултурните обучаеми, като предлага достъпно и достъпно образование в кариерно ориентирани дисциплини. Учебната програма, ръководена от практикуващи, надграждайки върху здрава основа в общото образование, използва гъвкави онлайн и базирани в кампуса модели на преподаване и обучение, които включват малки класове, наблягащи на обучението чрез технологии. Инструкциите се предоставят от професионално и академично квалифициран факултет, ангажиран с успеха на студентите.

Стойност и предимства

 • Гъвкави графици на часовете
 • Малки класове, съчетани с опитен преподавател
 • Удобство при транспортиране
 • Безплатни онлайн уроци при поискване
 • Жилищна помощ
 • Работодатели на възпитаници: Bank of America, USA Today, Boeing, Deloitte, IBM, Microsoft, US Army, Wipro

Ние вярваме в предоставянето на най-доброто, за най-доброто

В University of the Potomac се гордеем с нашите студенти. С успешните професионалисти в избраните от тях кариерни области, процъфтяващи на днешния пазар, ние непрекъснато се стремим да осигурим най-доброто образование за най-добрите студенти.

За какво става въпрос

93%

Удовлетвореност на учениците

88%

Удовлетвореност на факултета

65%

Работещ професионален факултет

55%

Степен на завършване

26

Магистърски членове на факултета

32

Членове на докторантския факултет

Имаме едни от най-разнообразните класове на Източното крайбрежие

Предлагайки достъпно и достъпно образование в кариерно ориентирани дисциплини, University of the Potomac предоставя образователни възможности на бакалавърски и магистърски нива, което води до подобряване на кариерата за мултикултурни обучаващи се възрастни. Учебната програма, ръководена от практици, изгражда здрава основа в общото образование и използва гъвкави онлайн и базирани в кампуса модели на преподаване и обучение, които включват малки класове, за да подчертаят съвместното обучение в класната стая и чрез технологии. Инструкциите се предоставят от професионално и академично квалифициран факултет, ангажиран с успеха на студентите.

Относно нашите местоположения

University of the Potomac е тук, за да ви служи. Ние предлагаме удобството за провеждане на курсове онлайн, навсякъде по света или в нашия щат във Вашингтон, окръг Колумбия, водопад Църква, кампус във Вирджиния или Чикаго.

Вашингтон

Намира се в столицата на нашата нация

Нашият кампус във Вашингтон, окръг Колумбия, е удобно разположен в сърцето на градското правителство и бизнес квартал, на три пресечки от Белия дом. В допълнение към предоставянето на най-новите удобства в модерна обстановка, кампусът се намира в непосредствена близост до метростанция McPherson Square и само на три пресечки от Metro Center, което улеснява пътуването до и от класовете.

Църква Фолс, Вирджиния

Заобиколен от история и култура

Нашата водопадна църква, кампусът на Вирджиния се намира на 15 минути от Арлингтън, Вирджиния и границата на Мериленд. Кампусът е заобиколен от множество исторически забележителности и неговата културно разнообразна обстановка го прави идеален за учене в и извън класната стая.


Чикаго, Илинойс

The Chicago Loop има по нещо за всеки. Разгледайте най-доброто от града, което може да предложи в официалния център на града. Откъм брега на езерото на Loop ще намерите и кампуса на Millennium Park - дом на емблематичните Cloud Gate (известни още като „The Bean“), Crown Fountain, спокойната градина Lurie и павилиона Jay Pritzker, който е домакин на легендарни музикални фестивали като Чикагски блус фестивал, джаз фестивал в Чикаго и безплатен летен музикален сериал и филмов сериал. Точно в съседство можете да се качвате на скали, да карате кънки и да играете в причудливия парк Маги Дейли.

На линия

Гъвкавостта и качеството на нашата онлайн програма за обучение е идеална за онези, които сериозно искат да получат страхотно образование и да спечелят степен, но предпочитат онлайн изживяването. Студентите в нашите онлайн програми получават същото качествено образование, което предоставяме в класната стая и изискванията за степен са еднакви.


Знаем, че искате повече от знания от вашия опит в колежа.

Ходенето в колеж е нещо повече от прекарване на дълги часове в учене в библиотеката или седене в клас, слушане на лекции. Става въпрос и за израстване като личност и подобряване на цялостната ви перспектива за света. Колкото по-ангажирани сте в университетския студентски живот, толкова по-лесно ще бъдете да преминете в работния свят и да успеете в кариерата си.

Работа в мрежа

Мрежовата част от университетския студентски живот е огромна. Като студент се срещате с професори, рекрутери и съмишленици, които споделят общи интереси с вас. Професорите могат да ви помогнат да получите първата си работа след колеж или да ви предоставят препоръки относно възможностите за кариера. Срещата с подбор на персонал на спонсорирани от университета събития е отличен начин за развиване на контакти и земни интервюта с уважавани компании в общността. Съучениците ви също могат да ви помогнат да си намерите работа или да ви дадат съвети къде да кандидатствате.

Приятелства през целия живот

Много ученици създават приятелства за цял живот със своите съученици, което им помага в личен и професионален план по-късно в живота. Учебните групи, клубовете и вътрешните спортове помагат на учениците да се срещат и да създават приятелства в положителна среда. Има и много социални събития, които се провеждат в близост до кампуса, което улеснява смесването и запознаването с нови хора. Развиването на междуличностни умения в колежа ще ви помогне да развиете кариерата си.

Постигане на академичен успех

Нашите студенти работят усилено, за да достигнат нови върхове на академичния успех, защото колегиалното представяне често допринася за бъдещата кариера и личните постижения. Горди сме да почитаме нашите студенти чрез техните постижения, от награди и стипендии въз основа на заслуги до достигане на списъка на Декана и Почетата чрез поддържане на средна оценка. Можете да намерите допълнителна информация за степента на задържане и дипломиране от нашия отдел за задържане и обслужване на студенти.

акредитация

 • Комисия за висше образование на средните щати (MSCHE)
 • Службата на държавния началник на образованието (OSSE)
 • Държавният съвет за висше образование във Вирджиния (SCHEV)
 • Програма за посетители за студенти и обмен
 • Съвет по висше образование в Илинойс
 • Национален съвет за споразумения за реципрочност на държавните разрешителни (NC-SARA)

Други акредитации и сертификати

Програмите на University of the Potomac , бакалавър и магистър по бизнес администрация са одобрени от Администрацията за ветерани за обучение на ветерани. Също така са одобрени следните програми за сертифициране:

 • Разширени сертификати: Бизнес счетоводство, общо управление, управление на държавни договори, управление на здравни системи, управление на информационни системи, международен бизнес и управление на мрежовата сигурност.
 • Сертификати: Счетоводна поддръжка, общ бизнес, осигуряване на информация, управление на сигурността на информационната мрежа, международни изследвания, поддръжка на офис приложения, управление на проекти.

Университетът е одобрен член на колегите за възможности на членовете на службата (SOC).

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Washington

  1401 H Street, N.W., Suite 100 , 20005, Washington

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
 • Falls Church

  7799 Leesburg Pike., Suite 200, 22043, Falls Church

  • Chicago

   Chicago Loop Location 828 S Wabash Ave., 60605, Chicago

   Въпроси