University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

Представление

Ние сме Mavericks

Образователен лидер в сърцето на процъфтяващия регион на Северен Тексас, Тексаският университет в Арлингтън подхранва умовете в среда, която цени върховите постижения, иновациите и разнообразието. UTA е посветена на насърчаването на учещите се през целия живот и критичните мислители, които нашият регион и нация изискват.


Университет с отлични постижения от световна класа

UTA е нарастваща мощност на Carnegie Research-1 „най-високата изследователска дейност“, ангажирана с подобряващи живота открития, иновативни инструкции и грижовна ангажираност на общността.

Класациите на „Най -добрите висши училища“ на US News и World Report включват повече от 20 магистърски програми в UTA. Нашите високо класирани академични програми привличат най -добрите и ярки учени от над 100 държави, а нашите преподаватели и студенти постоянно получават национално и международно признание за своите постижения. Като шестият най -разнообразен университет в страната UTA се гордее с културното включване и възможности.

Дълбочината на тези признания подчертава статута на UTA като предимно място за интелектуални занимания и двигател на положителни промени.

Съвременни съоръжения

Повече ресурси. По -малко конкуренция.

Имаме някои от най -невероятните учебни среди в системата на Тексаския университет. Студентите, които идват тук, скоро осъзнават, че имат достъп до всичко това. От художници, показващи работата си в Галерията в UTA, до бъдещите медицински сестри, които реагират на спешни случаи в нашата Умна болница, или откриват нови начинания в науката и медицината в новата сграда за научни инженерни иновации. Нашите ученици получават възможността да работят в пространства, които размиват границата между света, в който учат, и този, който ще помогнат за оформянето.


Нашите възпитаници са лидери на света

Свързваме студентите с тяхната кариера. Ние даваме възможност на нашия факултет да преследва техните интереси. И ние доставяме на света свежи идеи и решителни таланти. Това, което прави всички тези неща възможни, е нашата силна централна организация, която работи с ефикасност, яснота и почтеност.

Сред повече от 220 000 възпитаници на университета са астронавти, медицински сестри, учители, предприемачи, художници, кметове, учени и някои от най-влиятелните в района на Далас-Форт Уърт. Чрез своето управление, ентусиазъм и щедра подкрепа те помагат на UTA да постигне мисията си, давайки възможност на студентите и преподавателите да променят света със смели решения и глобално въздействие.

Завършилите UTA годишно допринасят за икономическо въздействие от 20,7 милиарда долара за щата Тексас и 16,1 милиарда долара за Северен Тексас. Нашите възпитаници работят във всички 24 компании от Далас-Форт Уърт от Fortune 500. Ние не следваме света, а го придвижваме до нашите стандарти.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Arlington

    South Nedderman Drive,500, 76013, Arlington

Въпроси