Keystone logo
© Eva Dang
University of Southampton

University of Southampton

University of Southampton

Представление

Над 6500 чуждестранни студенти от над 135 страни избират всяка година да учат в University of Southampton . Освен това имаме връзки с университети и партньори по света, което ни прави истинска международна институция.

Тук в хуманитарните науки сме очаровани от хората и техните дейности и постижения през вековете, от праисторията до съвременния ден. Ние сме добре познати за разумни и международно значими изследвания и образования в нашите широкообхватни дисциплини, повечето от които са класирани в топ 10 в британските университети .

Знаейки какво прави човешките кърлежи е по-важно от всякога в тези бурни времена. Изучаването на степен в една от нашите дисциплини предлага на хората нови прозрения в човечеството и подтиква към интелектуалната жизненост и творческата енергия, произтичащи от дълбоката страст към ученето и преподаването.

Академичният ни екип от световна класа предоставя на нашите студенти и следдипломни специалисти най-високо ниво на обучение и подкрепа, като техният опит винаги се основава директно на личните им изследвания.

Освен че работят в собствените си области, нашите академици работят заедно в дисциплините за по-нататъшно познание. Това означава, че провокиращи мисли, като робството, могат да бъдат изследвани от няколко гледни точки, за да дадат на студентите изчерпателна представа за сложните въпроси.

Нашите иновативни изследователски центрове обединяват изследователи, за да се съсредоточат върху широки теми като 18 век и средновековни и ренесансови светове. Също така имаме уникалния институт Parkes за еврейски / нееврейски отношения и библиотеката Parkes, една от най-големите колекции от еврейски архиви в Европа.

Нашето най-модерно изследване ни информира нашето преподаване, което редовно се признава за второстепенно в годишното Национално проучване на студентите. По време на хуманитарни науки нашите академични членове на персонала са приятелски и достъпни; винаги готови да помогнат и да подкрепят своите ученици, за да успеят.

Следдипломни възможности за вас

Районът е класиран в топ 1% от университетите в света (QS World University Rankings 2018), с 200 преподавани курса и повече от 90 курса за научни изследвания. Саутхемптън има световноизвестни академици и учебни заведения, които да ви помогнат да станете най-добрите във вашата област ,

Избирайки да учиш в Саутхемптън означава да станеш част от една жизнена, следдипломна общност.

Заемайте мястото си в най-модерния аспект сред някои от най-талантливите студенти и учени от цял ​​свят.

Саутхемптън е най-големият град в церемониалната окръг Хампшир на южния бряг на Англия.

Намираме се на 75 мили от Лондон; На 31 километра от Портсмут и на 12 километра от Уинчестър. Ние сме само на няколко минути от New Forest Национален парк, който е 219 квадратни километра красиви парк и гора. Голяма част от югозападната част на Хемпшир е красива природа, която се простира на югоизток Уилтшир и на изток от Дорсет. Ние също сме много близо до Стоунхендж, едно от чудесата на света и най-известният праисторически паметник в Европа.

Саутхемптън има население от приблизително 220 000 души и е един от най-зелените и приятни метрополии в Обединеното кралство. Саутхемптън има свое собствено летище и бърза железопътна връзка до Лондон и останалата част на Великобритания. Разположен на южния бряг, ние сме домът на Карнавал Великобритания и имаме най-големите круизни кораби в света, които ни посещават редовно.

Саутхемптън също е домът на футболния клуб в Саутхемптън, който се състезава във Висшата лига и The Ageas Bowl, домът на Крикет клуб Хемпшир Каунти.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Southampton

    University of Southampton University Road, SO17 1BJ, Southampton

Въпроси