© Eli Haney, Northwest University photographer
University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

Представление

Колежът по изкуствата и науките е най-големият колеж USF Санкт Петербург, която предлага широка гама от академични програми. Колежът има наследство от предоставяне на програми за високи постижения в ориентирана към студентите атмосфера. От световна класа изследвания и творчески дейности се извършват в един от най-красивите столични кампуса в САЩ Отделете малко време, за да проучи предложенията си, когато "светът ще признае си степен и вашите преподаватели ще знаят името ти."

Колеж за изкуства и науки Мисия

За да се въплъти принципите и дейността на научните изследвания интензивно колеж по либерални изкуства, където нашите възпитаници ще бъдат добре обучени в рамките на своите дисциплини, и по този начин подготвени за възпитаник на професионалните училища. Нашите ученици ще имат критичните умения, широки перспективи и гражданско съзнание, че ще ги ангажирани и продуктивни граждани правят. Накратко, нашите ученици ще бъдат признати като гражданин учени.

Цели отдел / Стратегии

  1. Направи съществен и значим принос към текущите диалози в нашите академични области; 2. Очаквайте нашите студенти и докторанти да се занимават с изследвания - където е възможно, в сътрудничество с преподаватели; 3. Развивайте енергична култура либерални изкуства чрез наемане на талантлив и разнообразен преподаватели и студенти, поддържане малки размери клас, и наставничество тези студенти, които имаме; 4. Насърчавайте свободни дискусии, развитието на критично мислене, търсенето, че нашите студенти пишат, и когато е възможно, да се работи с различни дисциплини; 5. Иницииране и разширяване на магистърски програми и разработване на формални академични връзки с други магистърски програми в рамките на Университета на Южна Флорида система; 6. Въвеждане, като част от мозайката на учебен опит в USFSP, участието в обществения живот, изучаването на услуги, и учене чрез опит в класове, когато е уместно.

Добре дошли Дийн Biafora на

Добре дошли и благодаря за проявения интерес към нашите дипломирани приноси в Университета на Южна Флорида Санкт Петербург (USFSP).

Като динамичен изследвания-активна институция, USFSP колеж за изкуства и науки предлага от световна класа на академичните среди и персонално реалния свят опит в културно-различни, градски, брегова общност. Нашата студент тялото е разнообразна; отразявайки демографията на региона, държавата, и на нацията.

Нашата отличава факултет се признава на местно, национално и по целия свят, за тяхното качество на научни изследвания и стипендия. Нашите гъвкави програми са предназначени да отговорят на нуждите на студентите-от напълно онлайн степен в Digital Журналистика и медийни науки на ръцете-за изследвания насочени завършил психология програма.

Препоръчвам ви да се достигне до програмен директор на Graduate на програмата на вашия интерес, за да научите повече.

Нашата история в USFSP продължава да се пише и ние сме развълнувани да ви покани да бъда част от нашето бъдеще. Присъединете се към нас в проучването, че е завършил образованието и научните изследвания в Университета на Южна Флорида Санкт Петербург.

Местоположения

  • Saint Petersburg

    USF St. Petersburg 140 7th Avenue South, 33701, Saint Petersburg

    Въпроси