University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

Представление

Университетът в Пенсилвания е най-старият и един от най-добрите медицински училища в САЩ. Пен е богат на традиции и наследство и в същото време постоянно е в авангарда на новите разработки и иновации в медицинското образование и научните изследвания. От основаването си през 1765 г., училището има силно присъствие в общността и се гордее с обучението на лидерите на утрешния ден в грижи за пациентите, биомедицински изследвания и медицинско образование.

В Penn се подчертават академичните постижения, както и състраданието към пациентите, на които имаме привилегията да обслужваме. Умелото състрадание наистина е отличителен белег на учебния опит на Пен. Медицинският факултет на Перелман към Университета в Пенсилвания постоянно се нарежда сред първите пет в класациите на US News и World Report на медицинските училища, ориентирани към научни изследвания.

Нашата мисия е да усъвършенстваме знанията и да подобрим здравето чрез изследвания, грижи за пациентите и обучението на обучаеми в приобщаваща култура, която обхваща многообразието, насърчава иновациите, стимулира критичното мислене, подкрепя обучението през целия живот и поддържа нашето наследство от високи постижения.

Местоположения

Местоположения
  • Philadelphia

    Civic Center Boulevard,3400, 19104, Philadelphia

    Въпроси