University of Northwestern St. Paul

University of Northwestern St. Paul

University of Northwestern St. Paul

Представление

Департамент за християнски служения

Департаментът на християнските министерства подготвя студентите за следдипломно обучение и да служат в САЩ и чужбина като пастори, мисионери, учители и нестопански лидери.

За Отдела

Нашата визия е да вдъхновяваме възникващите лидери да изживеят своето призвание, където и Бог да ги изпрати. Искаме да ви помогнем да откриете вашето уникално призвание и да развиете основните умения в преподаването за духовна трансформация, развиване на подобни на Христос взаимоотношения, водещи до визионерско въздействие и ангажиране с различни култури и общности. Правим това чрез пет основни степени, които включват концентрации в поклонение и творчество, детско и семейно министерство, лидерство с нестопанска цел, социална справедливост, преподаване на английски език, глобално образование, администрация на лагери и конференции и др.

Стажове на християнските министерства

Студентите получават практически знания и ценен опит за възобновяване чрез стажантски опит. Стажовете са необходими за всички специалности в отдела за християнски служения. Департаментът на християнските министерства предлага четири вида практически опит и курсове за стаж. Вярваме, че е от съществено значение нашите студенти да служат под надзора на ментор, за да могат да прилагат обучението в клас в безопасна и подкрепяща среда. Студентите също така изпълняват задания за стаж, за да им помогнат да разсъждават върху това, което учат в тази област и да получат подкрепа от техния професор от Северозапад.

Стажове за министерства

Стажовете в министерството оживяват обучението в класната стая и са от решаващо значение при подготовката на студентите за посрещане на нуждите в реалния свят.

Студент на министерството, който се моли с други възрастни

Отделът за християнски министерства изисква стажове за министерство за следните специалности:

 • министерство
 • Нестопанска администрация с Министерство Track
 • Пасторални изследвания
 • Младежки и нововъзникващи изследвания за възрастни

По времето, когато студентите от една от тези специалности завършат северозапад, те ще имат минимум 200 часа опит на място в министерството. Чрез стажовете студентите на християнските министерства получават ценно време за практикуване, докато участват в служение по свой избор. Независимо дали в църква или в парашутно служение, студентите получават възможности да преподават, да водят, планират и да наблюдават за какво става въпрос в служение. Всеки ученик има наставник на място, който се ангажира да ръководи, да се моли, насърчава, да предизвиква и да прави всичко друго, за да може ученикът да процъфтява и да се развива в своите умения, знания и опит.

Програмата е предназначена за студентите да участват в стажове през есенния и пролетния семестър на своята младша или старша година. Студентите все още могат да вземат уроци в кампуса, докато работят в стажа си - всеки раздел изисква 100 часа участие в министерството през целия семестър. Това им дава възможност да вземат това, което учат в класната стая, и веднага да го приложат в служебна обстановка. Повечето от нашите сайтове за стаж са местни - от голяма полза за общността и нашите студенти. Студентите могат също да правят стажове през лятото, ако отговарят на изискванията на курса. Лятните стажове могат да бъдат местни, извън щата или извън САЩ, а курсовите работи се завършват чрез интернет.

119032_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Стажове за междукултурни изследвания

Този съществен опит дава на специалностите ICS основополагащ контекст за комуникация и служене между културите.

Групова снимка на студентите по интеркултурни изследвания

Стажовете по ICS могат да бъдат завършени по различни начини в зависимост от целите на студента. Департаментът на християнските министерства си партнира с други организации за предоставяне на следните видове опит за стаж в ICS:

Екскурзии, ръководени от факултета

Това са командировки от чужбина, ръководени от професор от Северозапад, по време на които студентите посещават и изследват различни министерства, култури, страни и религиозни групи. За да се осигури значително междукултурно и служебно обучение, тези пътувания обикновено продължават най-малко три седмици.

Независими стажове

Студентите могат също така да изберат да направят независим стаж в избрана от тях област, стига да отговаря на критериите на курса. Отделът за християнски министерства развива връзки с различни международни и вътрешни мисии и организации с нестопанска цел, чрез които тези стажове могат да бъдат завършени. Този стаж трябва да бъде предварително уговорен с преподавателите по интеркултурни изследвания и трябва да бъде одобрен от председателя на катедрата.

Уча в чужбина

Northwestern е член на CCCU, който предоставя разнообразен набор от учебни програми извън кампуса, достъпни за квалифицирани юноши и възрастни. Научете повече за стажа с Students International в Коста Рика. Този стаж трябва да бъде предварително уговорен с преподавателите по интеркултурни изследвания и трябва да бъде одобрен от председателя на катедрата.

Концентрации на министерството и междукултурните изследвания

Студентите от специалностите по междукултурни изследвания, министерства и младежи и нововъзникващи възрастни имат възможност да следват различни концентрации в рамките на своя степен на обучение. Те също имат възможността да работят със своя съветник за изграждане на собствена концентрация, като използват курсове за трансфер или класове, които отговарят на тяхната област на интерес и предвидено служение.

Местоположения

Местоположения
 • Saint Paul

  3003 Snelling Ave North, , Saint Paul

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • youtube
  • twitter

Въпроси