University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

Представление

Стимулираща среда на обучение и изследване в Швейцария

The Университета на Нюшател (UniNE) е международно призната институция, както и университетски на човешки мащаб. С 4380 ученици от Швейцария и отвъд (почти 20% от студентите от чужбина), като осигурява високо качество на преподаване и подкрепа. Бакалавърски и магистърски степени са съвместими с повечето други европейски университети и са в съответствие с очакванията на обществото в различни иновативни и авангардни области.

По средата между Женева и Цюрих, в средата на Европа, на UniNE е идеалното място за тези, които искат да учат или да извършва изследвания на високо равнище в прекрасна обстановка, в близост до езерото и планините. В Нюшател, студенти, така и на изследователите дейности се осъществяват в рамките на града, в различни, но на места в района. Това гарантира, близък контакт и взаимно помощ, по-специално между начинаещи и напреднали ученици.

Основни факти и цифри

4380 студенти почти 60% от тях жени 552 докторанти над 40% от извън Швейцария 740 членове на персонала (FTE еквивалент) на когото почти 70% са учители 935 градуса присъдена през ноември 2011 г.

история

The Академия на Нюшател е основана през 1838 година. Той дължи раждането си не само за силната политическа воля за осигуряване на региона с високо качество учебно заведение, но също така и към геолог и палеонтолог Луи Агаси, който е направил значителни научни постижения в момента. През 1866 г., Академията се състои от Факултета по изкуства, Факултета на науките и на Юридическия факултет, както и някои институции на ниво гимназия. През 1873 г. е добавен на Богословски факултет. С указ на Великия съвет от 18 май 1909 г. Академията на Нюшател официално бе създадена като Университета на Нюшател.

В допълнение към преименуване на институцията, законът 1910 за висшето образование създаде бизнес училище, и даде възможност да се ангажират докторска проучване във всички факултети студенти. От създаването си, на UniNE винаги е насочена към осигуряване на образование на най-високо ниво. скромния си размер тя придава на динамиката и гъвкавостта, необходима за постигането на тази цел.

Защо да изберете Университета на Нюшател

Ангажимент за вдъхновеното и вдъхновяващо учение

Това, което отличава Университета на Нюшател над всичко друго, е качеството на своя преподавателски състав. При наемане, ние гарантираме, че всеки учител има напреднали умения и международна репутация в рамките на неговата или нейната област на изследвания. В резултат на нашите преподаватели са изключително страстни за това, което те учат - но това не е всичко. За да преподават в UniNE, те също трябва да отговарят на високи педагогически стандарти, така че да могат да споделят своите знания в една вдъхновяваща начин за своите студенти.

Един бърз чета чрез нашия експерт "кой кой е", ще ви помогне да се опознаем някои от нашите преподаватели.

А свойствен място за учене

За разлика от по-големите университети, анонимността не изключва на място за спане в Университета на Нюшател. Напротив, хората се опознават един друг - те дискутират и обменят идеи, и студенти често се движат в техните учители от клас. Има чувство на солидарност и подкрепа между ученици, по-специално между напредналите студенти и начинаещи. Това ви позволява да се изгради приятелства, които ще ви траят цяла професионална кариера и живота си извън него.

Уникални методи на преподаване

В Университета на Нюшател, студенти участват активно в уроците, помагачество разбиране и увеличаване на ефективността на работата. Groupwork, семинари и екскурзии често се организират, за разлика от по-големите университети в които тези форми на преподаване често са недостъпни, имайки предвид, че нагоре на сто студенти могат да присъстват на един курс.

Студенти от цял ​​свят

В Университета на Нюшател има международна репутация: 21% от тялото студент идва отвън Швейцария (около 100 националности). Такава културното разнообразие е голямо предимство, както по отношение на обучението и атмосфера на територията на колежа.

Ангажиране на студенти в научни изследвания

Благодарение на относително малкия размер на Университета на Нюшател, учениците могат да бъдат активни участници, а не просто публика. Те са посветени в производството на знания в самото начало на обучението си. Освен бакалавърски студенти (в някои области), както и студенти по магистърски програми имат възможност да участват в проекти с докторанти и други изследователи. Ангажиране на студенти по магистърски програми в областта на изследванията отваря привлекателни перспективи за професионално развитие. Наистина, много институти на Университета на Нюшател са установили връзки с фирми на национално и международно ниво.

Местоположения

  • Neuchâtel

    Avenue du 1er-Mars 26 CH-2000 Neuchâtel, , Neuchâtel

    Въпроси