University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

Представление

Основана през 1951 г., Университета на Mount Olive е частна институция корени в свободни изкуства с определянето на християнските ценности. Университетът е регионално акредитирана от Южна асоциация на колежите и училищата на Комисията за колежи (SACSCOC).

Като регионално акредитирана, основана на вярата, частна институция, Университета в Mount Olive създава среда за лица, за да се постигне максимален успех, поставяне на приоритетите на ученици над всичко друго. Извършени преподаватели, ангажирани студенти, както и малки размери клас са компоненти на техния цялостен подход обучение за насърчаване на личен и професионален растеж.

Акредитация

В университета в Mount Olive е акредитирана от Южна асоциация на колежите и училищата на Комисията за колежи за възлагане на асоциираното предприятие, степен бакалавър, и магистратури. Свържете се с Комисията за колежи в 1866 Southern Lane, Decatur, Грузия 30033-4097 или се обадете на 404-679-4500 за въпроси относно акредитацията на университета в Mount Olive.

Недискриминация политика: Университетът в Mount Olive не дискриминира на основата на раса, пол, цвят на кожата, национален или етнически произход, възраст или увреждане в администрирането на персонала си и образователни политики. Тя признава, че всички квалифицирани студенти от всяка раса, цвят на кожата, национален или етнически произход на всички права, привилегии, програми и дейности, като цяло, предоставени или са достъпни за студенти.

Местоположения

  • Mount Olive

    634 Henderson Street Mount Olive, NC 28365, , Mount Olive

    Въпроси