University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

Представление

Въведение

Добре дошли в University of Liverpool Online Programmes .

Нашите програми за следдипломна квалификация предоставят достъпен и удобен начин за по-нататъшно обучение и напредък в кариерата. Ще получите високо ценена квалификация от престижен университет в Обединеното кралство и член на Russell Group, група от 24 университета в Обединеното кралство, ръководени от научни изследвания, поели ангажимент да поддържат възможно най-високите стандарти за научни изследвания и образование.

Портрет на концентрирана зряла бизнес жена, работеща на лаптоп, докато седи на масата у дома

Защо да учите с University of Liverpool Online Programmes

Всички наши програми са специално разработени за онлайн обучение. Преподаването и оценяването се предоставят гъвкаво чрез нашата най-съвременна платформа за обучение, която ви осигурява достъп до всички ресурси и поддръжка, необходими за завършване на вашето обучение онлайн. След успешно завършване на вашата програма ще бъдете поканени да завършите в красивия кампус на университета в Ливърпул в северозападна Англия.

За нас

Университетът на Ливърпул предлага онлайн програми от 2000 г. Ние сме признати за един от водещите европейски доставчици на изцяло онлайн следдипломни степени. С фокус върху кариерното развитие и глобалното сътрудничество, нашите програми са предназначени за амбициозни професионалисти с няколко години опит на работното място, които искат да придобият престижна квалификация, без да правят компромис със съществуващите си ангажименти.

Близък изглед отгоре на афро-американски млад мъж, който пише текстови съобщения на модерна клавиатура на лаптоп, двурасов мъж служител седи на бюрото и работи на компютър, консултира се с клиент или учи онлайн, технологична концепция

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Liverpool

    Liverpool, Великобритания

    Въпроси