© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Представление

University of Lincoln е дом на нарастваща общност от студенти от цял свят и ние се радваме, че обмисляте да се присъедините към нас.

Откакто Нейно Величество кралицата откри първата сграда на University of Lincoln в кампуса Brayford Pool, ние посрещнахме повече от 90 000 студенти от 135 държави. Днес ние сме в списъка на 150-те най-добри университета в света в класацията на младите университети на Times Higher Education (THE) за 2020 г. и също така сме обявени за Модерен университет на годината в The Times и Sunday Times Good University Guide 2021.

В University of Lincoln ние поставяме студентите в основата на всичко, което правим. Имаме репутация на иновативно преподаване и получихме общ резултат от пет звезди в класацията QS Stars през 2020 г. и получихме злато, най-високия възможен стандарт, в националната рамка за високи постижения в преподаването (TEF) 2017.

Страхотно местоположение

Като студент в University of Lincoln ще живеете в един от големите исторически градове на Европа,

с история, датираща от 300 г. пр.н.е. Наред с останките от римското наследство на Линкълн, градът също е дом на редица исторически сгради и забележителности, включително Катедралата на Линкълн, която е построена през 1072 г. и някога е била най-високата сграда в света. Градът също е дом на замъка Линкълн, който бди над силуета на града почти 1000 години.

Линкълн е фантастично място за живеене, обучение и работа и е обявен за един от 20-те най-добри британски града през 2017 г. от The Telegraph. През 2016 г. Линкълн също беше обявен за най-приятелското място в Обединеното кралство от програмата Big Lunch на Eden Project и тези, които живеят тук. Съвсем наскоро Линкълн беше обявен за един от най-достъпните студентски градове в Обединеното кралство, според The Times Good University Guide 2020.

Може да не мислите, че познавате графство Линкълншър, но нашите жители са помогнали за оформянето на историята отвъд неговите граници. Като пример, известният физик и математик сър Исак Нютон е роден в линкълнширското село Woolsthorpe-by-Colsterworth през 1642 г. Линкълншър е и родното място на първата жена министър-председател на Обединеното кралство Маргарет Тачър и домът на поета Алфред Тенисън.

С повече от 2000 години история, град Линкълн е бил използван като място за снимане в редица телевизионни сериали и филми от периода, включително Абатството Даунтън, Шифърът на Да Винчи и Кралят.

160797_160654_Studying3.jpg

Подготвя ви за бъдещата ви кариера

Работодателите все повече търсят хора, които могат да направят разликата в днешното глобално работно място. Като студент в University of Lincoln , ние се стремим да ви подготвим за бъдещата ви кариера, като ви предоставим набор от възможности да се ангажирате с индустрията и да развиете умения, готови за кариера. Университетът се гордее, че е разработил иновативни партньорства с редица организации, предоставяйки на студентите подобрени възможности за професионален опит, работа в мрежа и достъп до най-новите тенденции в индустрията.

Един от най-добрите начини да покажете на работодателя, че сте правилният човек за работата, е да имате CV, съдържащо опит от реалния свят, заедно с вашите академични постижения. В University of Lincoln предлагаме набор от възможности, за да ви помогнем да развиете уменията и качествата, които работодателите все повече търсят. Като пример, редица наши бакалавърски и следдипломни програми предоставят възможност за кандидатстване за участие в стаж или проект в индустрията. Може също да има възможности да чуете от гост-лектори и да участвате в екскурзии, за да ви помогне да разширите познанията си. За да научите повече, моля, посетете страниците на програмата на нашия уебсайт.

Нашите курсове получиха международно признание с Agriculture at Lincoln, класиран в топ 250 в света в QS World University Rankings 2020, докато Computer Science и Education са класирани в топ 250 в света в Times Higher Education (THE) World University Класиране 2021.

Искаме студентите да се включват в инициативи като нашия Студентски управляван инвестиционен фонд и да се възползват от предимствата на нашите връзки с компании като Siemens и Reuters. Разполагаме с терминали на Bloomberg в кампуса, които позволяват на бизнес студенти и служители да наблюдават и анализират данни за финансовите пазари в реално време, заедно с лаборатории, лекционни зали и зали за семинари

Страхотно студентско изживяване

Нашият студентски съюз (SU) може да ви помогне да превърнете времето си в Lincoln в едно наистина незабравимо изживяване.

Управляван от студентски лидери, SU предлага набор от възможности и подкрепа за членовете на нашата студентска общност, като същевременно представлява вашите академични интереси.

Присъединяването към клуб или общество може да бъде чудесен начин за създаване на нови приятели, създаване на връзки, които могат да продължат цял живот. СУ традиционно предлага повече от 100 различни спортни клуба и дружества, в които всеки може да се присъедини. Те варират от академични групи като Computer Science and Law Societies до по-малко традиционни клубове като Harry Potter и Pokemon Go Societies.

Наред с очарователната си история и провинция, графство Линкълншър е известно с регионална храна, като колбасите от Линкълншър, и има много неща за разглеждане и правене, с разходки из провинцията в Линкълншир Уолдс и екскурзии до британското крайбрежие в Клийторпс и Скегнес наблизо.

„Тази информация беше вярна към момента на публикуване (юли 2023 г.)“

Характеристики на кампуса

  Открийте Lincoln, където и да сте по света

  Нашите уебинари, майсторски класове по предмети, сесии с въпроси и отговори и студентски дискусии са чудесен начин да откриете какво е да живееш и учиш в University of Lincoln .

  Местоположения

  • Lincoln

   Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

   Програми

   Въпроси