University of Lethbridge

University of Lethbridge

University of Lethbridge

Представление

Защо да учиш в ЛесбриджКато завършил студент в University of Lethbridge , ще се озовете в центъра на студентска фокусна среда, която подхранва иновациите, критическото мислене и творчеството.

В U на L, ние се ангажираме да помогне на всеки един от нашите студенти процъфтяват. От оказването на финансова помощ за индивидуално консултиране за професионално развитие, вие ще намерите подкрепа на всяка крачка от пътя.

Като студент в U на Л, вие сте възприемани като партньор и колега. Ще ви бъдат дадени възможности да си сътрудничите и да споделяте уникалните си идеи, да задавате въпроси и да намерите отговори. Чрез свикване, мнозинството от завършилите ни студенти са представили или публикували своите констатации, като повече от 50 на сто са публикували като първи автор.

За ЛетибриджГрадът с близо 100 000 жители, Lethbridge се намира в южната част на Алберта и е на кратко разстояние от скалистите планини, Калгари и американската граница. Ние сме един от най-слънчевите градове на Канада и топлите западни ветрове на Чинук дават на Летобридж някои от най-умерените зими в Западна Канада.

Защо да изберете University of Lethbridge ?

Достъпни тарифи за изключителни програми, предлагани от всепризнатата преподаватели.

Приятен и сигурен университет и общност.

Достъп до съвременни технологии и най-съвременни съоръжения.

Обширни услуги за студенти, предназначени да ви помогнат да постигнете своите академични, лични и кариерни цели.

Можете да работите по време на обучението си и да кандидатствате за работа в Канада до три години след дипломирането.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Lethbridge

  4401 University Drive, T1K 3M4, Lethbridge

 • Lethbridge

  4401, University Drive West, T1K 3M4, Lethbridge

  • Calgary

   345-6th Ave SE, Calgary AB, 6032, Calgary

   Въпроси