Keystone logo
© University of Jyväskylä
University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

Представление

University of Jyväskylä (JYU) е университет от световна класа, където мултидисциплинарни и авангардни изследвания се срещат с отворена и енергична общност. Чрез известно преподаване, високопоставен опит и глобално сътрудничество общността на JYU търси и намира решения на предизвикателствата на бъдещето. В международните класации на всички университети в света University of Jyväskylä е сред първите три процента и представлява най-доброто в света в няколко от своите дисциплини.

Ние предлагаме 20 висококачествени, базирани на научни изследвания магистърски програми на английски език. Чуждестранните студенти са добре дошли да кандидатстват в двугодишните програми, които водят до официално призната магистърска степен и отговарят на условията за докторантура. В нашите шест факултета можете да задълбочите знанията си в различни области, като образователни науки, спортни и здравни науки, математика и природни науки, информационни технологии, бизнес и икономика, както и хуманитарни и социални науки. Ние също така предлагаме стипендии за най-успешните международни магистърски студенти, които покриват разходите за такси за обучение и правят обучението при нас възнаграждаващо и много достъпно.

Jyväskylä се намира в Централна Финландия с красива природна среда и вдъхновяваща архитектура. Кампусът на JYU е комбинация от модерен стил и класика на известния архитект Алвар Аалто. Кампусът Seminaarinmäki беше награден през 2022 г. с Етикет за европейско наследство. Кампусът подчертава значението на финландската и европейската образователна система като основа за равноправно и демократично общество.

Понякога тук във Финландия става малко хладно, но в University of Jyväskylä сърдечните връстници, изследователи и учители ще ви помогнат да запазите усмивката на лицето си. В University of Jyväskylä общността се грижи за своите членове. Университетът предлага подкрепа и помощ за вашето обучение и благополучие. Нашата международна университетска общност е лесна за присъединяване!

Класации

УНИВЕРСИТЕТ НА ЮВЯСКЮЛД В ГЛОБАЛНИ КЛАСАЦИИ

ОБРАЗОВАНИЕ
Класиране в Шанхай: 40
QS: 92
Times Higher Education: 66

НАУКИ ЗА СПОРТ И ЗДРАВЕ
9-то място в Шанхайската класация на училищата и факултетите по спортни науки
QS: 92
Times Higher Education: 401 –500

ПСИХОЛОГИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ
Класация в Шанхай: 201 –300
QS: 201 –250
Times Higher Education: 251 –300

КОМУНИКАЦИИ
Класация в Шанхай: 101 –150

МАТЕМАТИКА
Класация в Шанхай: 101 –150
QS: 451 –500

Препоръки на учениците

Местоположения

  • Jyväskylän yliopisto

    Seminaarinkatu 15, 40014, Jyväskylän yliopisto

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси