Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

Представление

Селскостопанските науки и науките за околната среда са толкова важни, колкото храната, която ядете, дрехите, които носите, както и водата и въздуха около вас. UGA College of Agricultural and Environmental Sciences събра световноизвестни учени и изключителни студенти, за да подобри качеството и да гарантира безопасността на жизнените нужди.

CAES е сред най-добрите и утвърдени колежи по земеделие в САЩ. В своите класни стаи, Земеделски експериментални станции и щатската мрежа от офиси на UGA Cooperative Extension, преподавателите и служителите на CAES са посветени на откриването, преподаването и предоставянето на науката, необходима за процъфтяването на здравословния начин на живот в Джорджия.

CAES е едно от 18-те училища и колежи, които съставляват Университета на Джорджия. Малките класове от по-високо ниво позволяват на студентите да се свързват лесно с преподаватели. Студентите могат да изучават растения, животни, бизнес, комуникация, преподаване, хранителни науки и околна среда. Колежът се фокусира върху осигуряването на безопасна храна, чиста околна среда и по-добър живот за всички. CAES разполага с класни стаи, лаборатории и съоръжения в кампуси на UGA в Атина, Грифин и Тифтън, Джорджия.

Лидери в иновациите

Ние сме водещи в селскостопанските и екологичните иновации, за да се грижим за нашите глобални екосистеми, да обогатяваме нашите общности и да екипираме следващото поколение лидери.

Ръчно учене

Независимо от програмата, ние имаме уникални възможности за обучение в и извън класната стая за нашите ученици. CAES предлага завладяващи учебни изживявания от световна класа, включително стажове, възможности за научни изследвания и програми за обучение в чужбина. Вижте къде CAES може да ви отведе и открийте как можете да отключите истинския си потенциал в UGA.

Факти

 • 100% от студентите по птицевъдство получават работа след дипломирането си
 • 1 от 3 наши студенти учат в чужбина
 • 53% от нашите студенти получават финансова помощ
 • #2 Най-добър колеж по селско стопанство и градинарство
 • 15 държави с програми за обучение в чужбина
 • #3 за селскостопански науки в САЩ
 • #8 Ентомологична програма в света
 • $830,000+ под формата на финансиране за стипендии беше предоставено от нашия колеж на студенти от CAES миналата година
 • 19 940+ възпитаници в семейството на CAES
 • 850 продукта са достигнали до пазара въз основа на изследване на UGA; повече от половината са сортове растения, ваксини и устройства, които поддържат селското стопанство на Джорджия

Програми за разнообразие

Много пътища, една мисия

UGA College of Agricultural and Environmental Sciences приветства студенти от всякакъв произход и приютява преподаватели и персонал по целия свят. Ние се ангажираме да осигурим приобщаваща учебна среда за студенти, преподаватели и служители от всякакъв произход и етнос. Нашата цел е да насърчим индивидуалния растеж и силни умения за изграждане на взаимоотношения, които дават възможност на нашите ученици да допринасят и да се отличават ефективно в глобалното общество.

Характеристики на кампуса

  Приемане

  Местоположения

  • Tifton

   2356 Rainwater Rd, 31793, Tifton

   • Athens

    Cedar Street,147, 30602, Athens

    • Griffin

     1109 Experiment Street, 30223, Griffin

     Въпроси