University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

Представление

В Университета на Фрибург е място, където обучението, научните изследвания, заетостта и събития всички се случват по едно и също време. Неговата иновативна сила го важна движеща сила в търговския и културния живот на региона го прави. Тъй като тя привлича студенти и изследователи от всяка част на Швейцария и от всички краища на света, които е оформен живот в двуезичния град Фрибург, тъй като бе основана през 1889. Нейната широка гама от курсове предложения, заедно с удобни неговия размер, направи Университета на Фрибург място, където интердисциплинарни и лични контакти са от порядъка на деня.

Многоезичен и лично В Университета на Фрибург обхваща пет факултета, където хората учат, учат, и научните изследвания. Това са изкуства и хуманитарни науки, науки, икономика и социални науки, право и теология. Както е добре, тъй като те съществуват множество интердисциплинарни институти и центрове за върхови постижения. На около 10 000 студенти в бакалавърска, магистърска и докторска програми получават първокласно лична подкрепа от над 800 професори, преподаватели и научни сътрудници. Личен контакт в ученето и преподаването Голям акцент се поставя върху пряк контакт между преподавателите и студентите, защото ние вярваме, че това е най-оптималния начин да се допринесе за развитието на всеки индивид.

Двуезичните проучвания: уникални в Европа Тъй като само на два университета в Швейцария, Университета на Фрибург предлага широка гама от курсове за обучение на френски, немски или и двете. Има и редица курсове с международен аспект, които се предлагат на английски език. Езиците са не само изследваните тук, но те са част от всекидневния живот в общността университет.

Центрове за високи постижения С работата си в центровете за високи постижения и за изследователски проекти, нашите ангажименти изследователите непрекъснато допринасят за разширяване на хоризонтите на знания във всички дисциплини. По този начин вниманието им непрекъснато се фокусира върху решаването на настоящите и бъдещите предизвикателства пред обществото. В Университета на Фрибург също се радва на отлична международна репутация в научните изследвания. Освен многобройни изследователски проекти, финансирани от SNSF, университет е домакин на Национален център за компетентност в научни изследвания (NCCR), както и разнообразие от интердисциплинарни центрове за научни изследвания.

А университетски град "пар екселанс" Членовете на общността университет идват от 110 страни и правят Фрибург с неговите 40,000 жители университетски град "пар екселанс". Освен двете основни места на Милосърдие и Pérolles, има много други сгради университет разпръснати на територията на целия град.

Разстояния са къси, така че цялата Фрибург става, така да се каже, един кампус. Комбинацията от средновековния си наследство и неговото анимационен студентския живот придава несравним чар на този град на херцозите на Zähringen.

Местоположения

  • Fribourg

    University of Fribourg Av. de l'Europe 20 CH-1700 Fribourg, , Fribourg

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси