University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Представление

Превръщане на знанията в работа

В University of Bradford ще се възползвате - и ще бъдете част от - преподаването и изследванията, които използват технологиите за доброто на обществото.

Ще научите от академични и индустриални експерти, които оформят бъдещето на своите сектори в съоръжения от световна класа. Инвестирахме милиони лири във високотехнологични учебни среди, като нашето студио за улавяне на движение и новото Училище по мениджмънт.

По време на престоя си с нас можете да станете най -добрата версия на себе си. Университетът е място, където можете да разширите ума си и да създадете приятели през целия живот; където можете да растете, да учите, да преживявате. Където можете да принадлежите и където ние ви подкрепяме на всяка крачка.

Курсове

Ние предлагаме над 100 бакалавърски програми и повече от 200 следдипломни курсове, научни изследвания и курсове за професионално обучение. Те се доставят в нашите четири факултета:

 • Науки за живота
 • Здравни изследвания
 • Управление, право и социални науки
 • Инженеринг и информатика

Много от нашите курсове са проектирани с принос от експерти в индустрията и партньори, а няколко имат професионални, законови или регулаторни органи, акредитация или одобрение, което означава, че ще развиете умения, които са високо ценени от работодателите.

129527_engineering-student.jpg

Ще научите от академични и индустриални експерти, които оформят бъдещето на своите сектори. Ще учите в съоръжения от световна класа-инвестирахме милиони лири във високотехнологични учебни среди, като нашето студио за улавяне на движение и Digital Health Enterprise Zone.

Нашият кампус

В City Campus ще намерите всичко необходимо, независимо дали учите, релаксирате или общувате. Той има атмосферата на общността, която няма да намерите никъде другаде. Това е приятелско, приветливо място, където се случват страхотни неща.

City Campus е център на студентска дейност. Това е домът на Студентски център-базата на University of Bradford Студентския съюз и денонощна библиотека. Уникалната фитнес зала предлага наскоро модернизирани спортни съоръжения, а нашето студентско селище The Green се намира точно в сърцето на кампуса.

Необичайно за кампуса в центъра на града, ние също имаме много зелени площи. Няма да се мъчите да намерите някъде тихо на открито, за да учите, да се отпуснете или да спортувате през топлите месеци.

129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Университет на годината за социално включване

University of Bradford е един от най -разнообразните университети във Великобритания. Университетското ръководство на Times Good 2020 ни обяви за Университет на годината за социално включване "като признание за нашата отдаденост на успеха на хората, независимо от техния произход, идентичност, вярвания и предизвикателства.

129529_bradford-университет-на-годината-за-социално включване-2020.jpg

Виждаме индивидите и техния потенциал, работим усилено, за да премахнем бариерите пред техния успех, и гарантираме, че нашите ученици разбират, че са в състояние да вървят напред и да правят положителни промени за цялото ни бъдеще чрез своя опит и образование.

Изследвания

University of Bradford има над 50 -годишен опит в научните изследвания и е класиран в топ 50 във Великобритания (REF 2014) по качество на изследванията. Три четвърти от нашите изследвания са класифицирани като водещи в света или отлични в международен план.

Ние предлагаме разнообразни възможности за следдипломно изследване в четирите ни факултета.

Характеристики на кампуса

Ще намерите всичко необходимо в City Campus, независимо дали учите, почивате или общувате. Има атмосферата на общността, която няма да намерите никъде другаде. Това е приятелско, гостоприемно място, където се случват страхотни неща.

City Campus е център на студентската дейност. Тук се намира Student Central – базата на Студентския съюз на University of Bradford и денонощната библиотека. Уникалната фитнес зала предлага наскоро модернизирани спортни съоръжения, а нашето студентско селище The Green се намира точно в сърцето на кампуса.

Необичайно за кампус в центъра на града, имаме и много зелени площи. Няма да ви е трудно да намерите някое тихо място на открито, където да учите, релаксирате или спортувате през по-топлите месеци.

  Класации

  Университет на годината за социално включване

  University of Bradford е един от най-разнообразните университети в Обединеното кралство. Ръководството на Times Good University за 2020 г. ни обяви за Университет на годината за социално включване" като признание за нашата отдаденост на успеха на хората, независимо от техния произход, идентичност, вярвания и предизвикателства.

  Местоположения

  Местоположения
  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Въпроси