Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Представление

Искате ли да направите разлика и да помогнете за оформянето на света, в който живеем? Страстен ли сте към решаването на проблеми? Бихте ли искали да работите с някои от най-добрите изследователи в света, за да предоставите решения на текущи и бъдещи глобални проблеми?

Ако е така, университетът в Бирмингам може да бъде правилният избор за следдипломна квалификация за вас. Колежът по инженерни и физически науки е водещ в най-съвременното образование, научни изследвания и развитие в различни сектори, като инженерство, индустрия, технологии, енергетика, здравеопазване и много други. Ученето при нас не само ще бъде следващата стъпка в кариерата ви, но ще ви позволи да помогнете да направите света по-напреднало, издръжливо и устойчиво място.

Защо да учат в университета в Бирмингам?

 • Ние сме глобален Топ 100 университет и сме класирани в топ 20 в множество таблици на лигата на Обединеното кралство
 • Ние бяхме обявени за най-целевия университет от 100-те най-добри работодатели в Обединеното кралство (The Graduate Market през 2021 г.
 • 87% от нашите изследвания имат глобално въздействие (REF 2014)
 • Много възпитаници и служители на UoB са участвали в работа, призната с Нобелови награди
 • На разположение на студентите са множество услуги за подкрепа при заетостта. Колежът и нашата Кариерна мрежа могат да ви предоставят практически съвети и умения за кариерно развитие. Ние също така имаме отлични индустриални връзки със световни компании, като Rolls Royce и Jaguar Land Rover, които дават възможност на нашите студенти да придобият представа и опит в индустрията.
 • Можете да получите стипендия на Commonwealth на стойност £3,000 или Global Masters Scholarship на стойност £10,000, ако започнете обучението си през септември 2021 г. Информация и критерии за допустимост на двете награди са достъпни на нашия уебсайт.

Характеристики на кампуса

Разположен в традиционен кампус от „червена тухла“, често избиран за един от най-красивите в Обединеното кралство, университетът има жизнена международна общност от студенти от над 150 различни страни. С комбинация от историческа и съвременна архитектура, зелени открити пространства и най-съвременни учебни съоръжения и оборудване, нашият кампус в Edgbaston е вдъхновяваща среда, в която да бъдете за вашето обучение.

Град Бирмингам

Само на 7 минути с влак от нашата жп гара на университета в кампуса, се намира сърцето на центъра на Бирмингам, което прави пътуването до всяка друга точка на страната лесно. С оживена и процъфтяваща атмосфера и изобилие от атракции и забавления, които да ви заемат, има какво да изживеете в града. Независимо дали става въпрос за пазаруване, спорт, попиване на културата или експериментиране с храна, тук има по нещо за всеки. Всъщност нашите студенти обичат Бирмингам толкова много, че 48% решават да останат в региона, след като завършат.

  Местоположения

  • Birmingham

   University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  Въпроси