University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

Представление

Университет Балтимор Мисия

В университета в Балтимор осигурява иновативен образование в бизнеса, обществените дела, прилаганите либерални изкуства и науки, и закона, за да обслужва нуждите на разнообразно население в градска среда. А публичен университет, Университета в Балтимор предлага отлично преподаване и подкрепяща общност за студент, завършил и професионални студенти в среда отличава с академичните изследвания и обществени услуги. Университетът:

  • прави постижения достъпни за традиционни и нетрадиционни студенти, мотивирани от професионално израстване и гражданско съзнание;
  • създава основа за учене през целия живот, личностно развитие и социална отговорност;
  • съчетава теория и практика, за да се създаде смислен, реални решения на градските предизвикателства на 21 век; и
  • е котва институция, регионален управител и неразделна партньор в областта на културата, търговията и бъдещото развитие на Балтимор и региона.

За Балтимор

Балтимор не е прякор Charm City за нищо. И докато има безкрайни причини, че това е страхотно място да ходят на училище, тук сме това, което мислим, са петте най-важните от тях.

1. Ние сме близо до всичко.

Ние сме близо до големите магистрали и на всеки вид обществен транспорт, така че да се наоколо града е проста. Или може просто да ходи по улицата до гара Penn и хоп влак за бързо пътуване до Вашингтон, окръг Колумбия; Филаделфия; Ню Йорк; или други големи East Coast дестинации.

2. Толкова много да се направи. Как да изберем?

Туристите рутинно се отправят към Inner Harbor, на Националния аквариум, скъпи магазини в центъра и заведения за хранене, но какво да кажем ли? Почти всеки квартал Балтимор има свои собствени уникални и странни забележителности.

Прекарайте един следобед скита из калдъръмените улици на Point Фел на 18-ти век. Вземат се проби от рак торта в един от историческите открити пазари на града. Хвани популярна местна група или нова игра в гара Север изкуства и Област Entertainment. Нека да се хваля: Балтимор е обявен от Фодор като един от 15-те най-добри Waterfront градове в света.

3. Балтимор е град, ап-изкуство.

Балтимор има повече от своя дял от визуални и сценични изкуства. В рамките на близо пешеходно разстояние от UB, ще намерите Музеят на изкуствата Уолтърс, Патриша и Артър Modell Performing Arts Center в лириката, Meyerhoff Symphony зала и Eubie Blake National Jazz институт и културен център. кампус UB е също така е дом на Artscape, на нацията най-големия фестивал на свободните изкуства.

4. Това е birdland.

От най-близкия Light Rail спирка UB ви, че е на 10 минути път на юг до Балтимор две професионални спортни стадиони. Хванеш Балтимор Ориолс бейзболен мач през пролетта или да се ползва падне футбол с Балтимор Рейвънс.

5. Балтимор е колеж гр.

UB е само една от многото обществени и частни колежи и университети в и около столичния Балтимор. Това "колеж град се чувстват" е един от най-големите предимства на живота в града. Запознайте се с Collegetown мрежа на Балтимор и да научат повече за начините тези кампуси допринасят за чара на Charm City.

Местоположения

  • Mount Vernon

    1420 N. Charles St. Baltimore, MD, 21201, Mount Vernon

Въпроси