© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Universiti Putra Malaysia

Universiti Putra Malaysia

Universiti Putra Malaysia

Представление

UPM

UPM, Водещ изследователски университет в Малайзия се намира в Серданг, в непосредствена близост до административната столица на Малайзия; Путраджая. Като световно известен център на обучение и изследвания, UPM привлича студенти и преподаватели от цял ​​свят, което го прави добре уважаван глобален субект.

Защо да изберете UPM?

Местоположението на UPM средата между международното летище в Куала Лумпур (KLIA) на юг и Малайзия федерална столица Куала Лумпур на север, е идеален за една институция на обучение и научни изследвания. Това дава възможност за уединение и спокойствие, благоприятни за интелектуални занимания, като в същото време местата в лесно шофиране разстояние от градските забележителности като пазаруване, развлечения и хранене.

Когато влезеш в Малайзия в търсене на знание, или да търсят уникален културен опит, и изберете Universiti Putra Малайзия (UPM), вие знаете, че сте направили правилния избор, за много добри причини.

UPM е един от най-добрите университети в Малайзия, а също и една от петте водещи изследователски университети в страната. Тя е утвърдена институция за висше образование, надарени с наследство от знания, която датира повече от три четвърти от един век, до 1931 г., когато тя започна като скромен училище на селското стопанство.

Днес, UPM е един от най-големите Малайзия държавни университети с обща студент население от около 30 000. Тя също е мини Общност на нациите, с повече от 3000 чуждестранни студенти от над 60 различни страни. Добави към това уникално културно многообразие на малайзийски студенти и UPM е нищо по-малко от една забележителна смесица от култури.

В UPM, както ще намерите във всички части на Малайзия, сме се научили да приемат различията и намери единство, хармония и мир в многообразието.

Нашата визия, мисия и цели

Като премиер институция на обучение, широко признати за лидер в научните изследвания и иновациите, UPM продължава да се стремим към съвършенство. С цел да мотивира цялата университетска общност за постигане на високи постижения, той гарантира, че всички членове, студенти, така и за членовете на персонала, да споделят отговорността за стриктно спазване на изискванията на визия, мисия и цели на университета.

VISION

За да се превърне в университет с международна слава.

МИСИЯ

За да се правят смислени принос за създаването на богатство, нация и универсално човешко развитие чрез изследване и разпространение на знания.

ЦЕЛИ

 • цел 1
  Повишаване на качеството и конкурентоспособността на завършилите
 • цел 2
  Създаване на стойност чрез силна и устойчива RDCE
 • цел 3
  Увеличаване на промишлеността и мрежови услуги на Общността
 • цел 4
  Укрепване UPM като център за върхови в земеделието
 • цел 5
  Повишаване на качеството на управление

Местоположения

 • Shah Alam

  Jalan Upm 43400 Serdang, , Shah Alam

Въпроси