Keystone logo
Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Представление

Предприемане на докторантура в ССБ означава членство в една разнообразна и процъфтяваща академична среда, която има партньорства в целия свят с международно признати университети. Университетът има прогресивно и авангардни научни изследвания култура, която е интелектуално стимулиране и академично взискателни.

На ССБ, ние знаем, че учениците избират да въведете завършил проучване за безброй различни причини, и ние сме дълбоко ангажиран с подкрепата стремежи на нашите ученици и повишаване на техните умения и пригодността за заетост.

Една глобална университет, решаването на глобалните проблеми - ССБ работи в целия свят с партньори в областта на образованието, бизнеса, здравеопазването, развитието, филантропия и правителство да установи решения за някои от най-належащите проблеми на човечеството, и да предприемат новаторски изследвания в рамките на академичната спектър.

За да се даде възможност за разширяване на обхвата на работа на населението с образование завършил ниво, ССБ е въвеждане на магистърски програми, които учениците могат да предприемат едно от работното място или у дома, с техните собствени темпове и през различни пътища. С подход, интегрирано в работата живот и използването на технологиите, тези по-ефективни и ефикасни програми ще се предлагат на магистър начално ниво от август 2017.

banner_global

Международни Студенти

В началото, ССБ отвори врати за чуждестранните студенти, които представляват предимно от АСЕАН студенти. Разнообразието разширена днес с повече подадена от Източна Азия (Китай и Япония), Европа, Африка и Близкия Изток.

Разнообразие от бакалавърски, магистърски и изследователски програми се предлагат на ССБ, докато по-кратки програми също са на разположение, като например Програмата Global Discovery и програми език. English е основната среда на обучение в ССБ и широко разпространен в Бруней Даруссалам. Програмите степента следователно предлагат, предоставят възможности за чуждестранни студенти, за да получат достъп до бъдещите местоработи в световен мащаб. Тази среда също така предоставя на чуждестранни студенти по алеята, за да научите английски език по време на цялото проучване и ежедневния живот, което го прави по-лесно за тях да станат приятели и да се социализират.

ССБ е такава приятелска среда и чуждестранни студенти ще се чувстват като у дома си с масива на клубове и неща за вършене. Има и различни програми за осигуряване на прехода на новите студенти в ССБ чрез звено International Student Service по учебната дейност раздел.

Английски езикови изисквания

За всички програми, кандидатите трябва да имат най-малко една кредитна 6 на английски език в "О" Ниво Разглеждане GCE или клас "Б" в IGCSE английски (като втори език) или на полувремето IELTS 6.0 или TOEFL минимална обща оценка на 550.

42929_Facts

Местоположения

  • Bandar Seri Begawan

    Universiti Brunei Darussalam Tungku Link Road, BE1410, Bandar Seri Begawan

Въпроси