Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Представление

За UQO


Университетът на Квебек в Оутауа, за удоволствието от ученето

Като университет, чието човешко измерение улеснява ученето и разсъжденията, Университетът на Квебек Оутауаи (UQO) се развива, развива и адаптира програмите си към ритъма на нуждите на своите клиенти, като същевременно отчита характеристиките на регион.

С членството си в мрежата на Université du Québec, UQO може да разчита на образователните ресурси и общите услуги на най-голямата университетска система в Канада.

Намира се в Gatineau, в сърцето на Outaouais, UQO се помещава в два павилиона на разстояние пеша и се радва на географско и културно предимство. Тя има предимството да се намира в гранична зона, белязана от богатото присъствие на две култури, които живеят в ритъма на забързаните дейности на федералната столица Отава. Не само в градските райони, UQO предлага и услуги в периферията и работи за увеличаване на присъствието си в регионите през следващите години.

От 2010 г. насам UQO се намира в Saint-Jérôme в нова сграда от 10 132 квадратни метра, построена на ъгъла на улици St. Joseph и Labelle, с изглед към кметството. Този нов кампус приветства над 2000 студенти. Има класни стаи, учебни и изследователски лаборатории, библиотека, библиотека за дидакти, офиси, административни помещения, срещи за срещи на студенти и спомагателни услуги като кафене и книжарница. разпределени на шест етажа.

Чрез своите класове, съставени от малки групи студенти и качественото обучение, което предлага, UQO дава вкус на учене, изграждане на кариера и успех в живота си. Не е твърде голям, не е твърде малък, по-хуманни и по-приятелски! Това привлича 7500 студенти, които се регистрират предимно от Оутауа, но също и Източен Онтарио и останалата част от Квебек. Репутацията на UQO дори пресича границите и привлича все повече и повече студенти от чужди страни.


Визия на UQO


Всички сили на нашата общност се събират, за да реализират мобилизирането на проекти, които дават живот на нашата визия: "Да бъдеш по-близо, да продължиш напред! ".

Индивидуално и колективно насочваме усилията си в следните три стратегически направления: обогатяване на опита на студентите, създаване на програми и развитие на научните изследвания, както и влиянието на нашия университет.


ПРЕЗ 2020 Г.

 • ние съсредоточаваме усилията си върху основната цел да даваме смисъл на всички наши действия: нашите ученици;
 • смели сме да внедряваме иновации в нашите програми, услуги и действия с оглед на устойчивото развитие;
 • ние разчитаме на сътрудничество и взаимна помощ, за да изградим смислени връзки и да ни задвижваме все повече и повече.

Заедно превръщаме опита на студентите в UQO.


Мисия на UQO


UQO: най-високият израз на знанието, научните изследвания и създаването

Université du Québec en Outaouais, член на мрежата Université du Québec, е публична френска езикова университетска и изследователска институция, разположена в Outaouais и Laurentians. В среда, благоприятна за човешкото взаимодействие, UQO, център за достъп до знания, обучава квалифицирани висшисти във всеки цикъл и стимулира научните изследвания и създаването.

Учениците на UQO са в центъра на своята мисия. Те се възползват от разнообразието на програмите си, както и от превъзходството на преподаването и научните изследвания благодарение на опитни преподаватели и компетентен персонал.

UQO активно участва в икономическото, социалното и културното развитие на населението на териториите, които обслужва чрез своето участие в общността. Свързана с регионалната и международната реалност, UQO е стратегически играч, който допринася за развитието на обществото чрез своите партньорства и проекти.


Стойности на UQO


Превъзходното самоусъвършенстване

UQO предлага на студентите си академичен опит, който е както ангажиращ, така и възнаграждаващ, въз основа на желанието да откриват, структурират мисленето си и развиват своя критичен смисъл. В UQO, успехите на студентите, иновативните постижения на персонала и успехите на завършилите са колективен стимул за надминаване.


Превъзходство и усърдие

UQO е успешна организация, в която всеки е ангажиран с преследването на високи постижения в академичните си дейности. UQO е място за създаване на знания, където върховите постижения и строгостта са стандарт и референтна рамка, от която са съставени всички действия.


откриването

UQO е френски език, който е отворен за околната среда и света. UQO признава значението на културното разнообразие и го насърчава. Освен това тя включва в своите дейности за обучение международно измерение.


Неприкосновеност и прозрачност

UQO подкрепя доброто и отговорно управление, като същевременно се концентрира върху ефективността и ефективността. За да постигне това, той улеснява достъпа до информация и ангажираността на хората.


отношение

UQO действа в уважение към хората, поставяйки студентите в центъра на своята мисия и служители в центъра на своето развитие. Оценява приноса на своите студенти, персонал, завършили и партньори и насърчава сътрудничеството и подкрепата за създаване на среда, богата на човешките взаимодействия.

Местоположения

 • Gatineau

  C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada , J8X 3X7, Gatineau

 • Saint-Jérôme

  5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada, J7Z 0B7, Saint-Jérôme

  Въпроси