Keystone logo
Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Представление

За UVA

UVA

The UVA Тя е основана през 1971 г. и премина през последните години от значително процеса на академично растеж и получените резултати акценти през последните оценки на Министерството на образованието (MEC). През 2012 г. институцията е достигнал пистата 4 от MEC General Index на на курсове (1-5), най-високият намерите на частен университет в страната. Днес тя се нарежда на седмо място в класацията на най-добрите частни университети в страната, която е вторият най-добър специално състоянието на Рио де Жанейро.

Той предлага 40 бакалавърски и технологично дипломирането градуса пет магистърски и повече от 70 смисъл на думата следдипломна курсове. През 2012 г. е било дадено разрешение за създаването на първата докторска университета в областта на психоанализата, Здраве и общество, което имаше своя първи клас през 2013.

С четири кампуси, три от тях в град Рио де Жанейро - Тижука, бар и център - и на четвърто място в Cabo Frio, в района на езерата, и здравен център, университетът е в период на значителни инвестиции в инфраструктурата.

The UVA предлага курсове за обучение следдипломна разстояние и програми за сертифициране двойна, в партньорство с американски университети. Първите курсове са във връзка с Университета на Тексас Арлингтън (UTA).

Енорийски пастор

Arlindo Cardarett Vianna

Декан на възпитаник

Катя Кристина Черна гора Стъпки Pro-декан на завършил образованието, научните изследвания и разширение Мария Беатриз Duarte Balena Pro-ректор по студентските въпроси

Местоположения

  • Belém

    Belém, Бразилия

    Въпроси