We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Представление

Представяне

The University Сан Франциско (USF), студентът има традицията на солидна институция в образователния пазар. Те са над 39-годишен опит и 80,000 възпитаници. Подарък в градовете на Браганца Paulista, Кампинас (Units Суифт и Cambuí), Итатиба и Сао Пауло, предлагащи над 30 бакалавърски, 10 възпитаник, включително три Masters и докторски програми.

A университет, чийто основен стълб пълно образуване на студента. В този смисъл, учителите работят с посвещение за ученика се открояват в избраната от тях професия. Извън класната стая, събития се предлагат, курсове, проекти и програми за подпомагане, както и цялата необходима подкрепа за студентите да участват в обмен и да се присъедини пазара на труда, наред с други възможности.

За всичко това, на USF е университет, че в допълнение към предаване на знания, насърчава неразделна човешкото развитие, участващи в съня студент да стане компетентен и завършен професионалист.

Being Общността

The USF е част от избрана група от висши учебни заведения на Общността (ICES) в Бразилия, които участват също бразилската асоциация на Общността университети (ABRUC), която обединява 66 институции, представянето на концепции 3-5 на General Index на курсове на Банката ( МПК), Министерството на образованието (MEC).

ICES се характеризират с високи постижения в дейността си и призванието да допринесе за обществото. Друга важна разлика е, че 100% от набраните средства от Общността се реинвестират в ползи за учениците и обществото, защото те носят нестопански дейности.

Вдъхновен от темата "Образование за мир" и се премества от своя патрон, Свети Франциск от Асизи, мисията на USF е производството и разпространението на знания, братство и солидарност. По този начин, с всеки изминал ден, концепцията за "Community College", се упражнява чрез социални проекти и действия за подкрепа на общността, както и дейности, които имат за стълбове преподаването, изследванията и разширение.

Студент завършил при USF имат възможност да изпитат реалността на общността, който съчетава теорията с практиката.

Мисия

Изработване и разпространение на знания, освобождавайки хората за диалог между науката и вярата, и насърчаване на братство и солидарност, чрез практиката на доброто и последващото изграждане на мира.

Изглед

За да бъде признат за високи академични постижения, за динамика, иновациите и ангажираност към обществото, справедливост, мир и екологията.

Местоположения

  • São Paulo

    São Paulo, Бразилия

Програми

Въпроси