Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Представление

Представяне

The University Сан Франциско (USF), студентът има традицията на солидна институция в образователния пазар. Те са над 39-годишен опит и 80,000 възпитаници. Подарък в градовете на Браганца Paulista, Кампинас (Units Суифт и Cambuí), Итатиба и Сао Пауло, предлагащи над 30 бакалавърски, 10 възпитаник, включително три Masters и докторски програми.

A университет, чийто основен стълб пълно образуване на студента. В този смисъл, учителите работят с посвещение за ученика се открояват в избраната от тях професия. Извън класната стая, събития се предлагат, курсове, проекти и програми за подпомагане, както и цялата необходима подкрепа за студентите да участват в обмен и да се присъедини пазара на труда, наред с други възможности.

За всичко това, на USF е университет, че в допълнение към предаване на знания, насърчава неразделна човешкото развитие, участващи в съня студент да стане компетентен и завършен професионалист.

Being Общността

The USF е част от избрана група от висши учебни заведения на Общността (ICES) в Бразилия, които участват също бразилската асоциация на Общността университети (ABRUC), която обединява 66 институции, представянето на концепции 3-5 на General Index на курсове на Банката ( МПК), Министерството на образованието (MEC).

ICES се характеризират с високи постижения в дейността си и призванието да допринесе за обществото. Друга важна разлика е, че 100% от набраните средства от Общността се реинвестират в ползи за учениците и обществото, защото те носят нестопански дейности.

Вдъхновен от темата "Образование за мир" и се премества от своя патрон, Свети Франциск от Асизи, мисията на USF е производството и разпространението на знания, братство и солидарност. По този начин, с всеки изминал ден, концепцията за "Community College", се упражнява чрез социални проекти и действия за подкрепа на общността, както и дейности, които имат за стълбове преподаването, изследванията и разширение.

Студент завършил при USF имат възможност да изпитат реалността на общността, който съчетава теорията с практиката.

Мисия

Изработване и разпространение на знания, освобождавайки хората за диалог между науката и вярата, и насърчаване на братство и солидарност, чрез практиката на доброто и последващото изграждане на мира.

Изглед

За да бъде признат за високи академични постижения, за динамика, иновациите и ангажираност към обществото, справедливост, мир и екологията.

Местоположения

  • São Paulo

    São Paulo, Бразилия

Програми

Въпроси