Keystone logo
Universidade Europeia

Universidade Europeia

Universidade Europeia

Представление

Universidade Europeia осигурява достъп до качествено висше образование, ориентирано към студентите. Той се откроява поради своя иновационен капацитет и диференциращия си академичен модел, основан на принципите на качеството, интернационализацията и близостта до бизнеса и пазара на труда.

Той има за цел да подготви своите студенти да станат глобални професионалисти на бъдещето, с всички необходими умения за постигане на професионален успех навсякъде по света.

Universidade Europeia предоставя бакалавърска степен, магистърска степен и докторска степен, както и програми за висше образование в различни области като управление, право, психология, човешки ресурси, маркетинг, дизайн, комуникация, спорт, компютърно инженерство и технологии. Тя се откроява като водеща висша учебна институция по хотелиерство и управление на туризма.

Мисия

Да създаваме глобални професионалисти. Да допринесе за развитието на глобално общество чрез подготовка на студенти и насърчаване на предприемаческо отношение, основано на принципите на социална отговорност, интернационализация, отлични постижения в научните изследвания и работоспособност.

зрение

Да бъде водещ университет и висше учебно заведение по избор сред студенти и работодатели.

Стойности

Обучение на най-добрите предприемачи и професионалисти, използващи иновативни методи, подготвяйки ги за глобалния пазар.

 • Ригор - в академичното развитие на програми и студенти и по време на целия процес на управление.
 • Разнообразие - Предлагайте разнообразни програми за качество на различни нива на висше образование.
 • Универсалност - подгответе професионалисти за свят без граници, насърчавайки и осигурявайки контакт с други култури.
 • Иновации - Приспособявайте нашето преподаване към нуждите на пазара на труда, предлагайки съвременни методи и съдържание, за да подготвим успешно учениците.

Местоположения

 • Lisbon

  Quinta do Bom Nome Estrada da Correia, no. 53, 1500-210, Lisbon

 • Lisbon

  Avenida D. Carlos I, nº4, 1200-649, Lisbon

  • Porto

   Porto, Португалия

   • Lisbon

    R. Laura Aires 4, Lisboa, Portugal, 1600-604, Lisbon

    Въпроси