Universidad UNIACC

Universidad UNIACC

Universidad UNIACC

Представление

Университет по изкуствата, науките и комуникация, UNIACC, е корпорация на автономна Частно висше образование. Неговата визия е да бъде един университет, признат за предлагане на качествено висше образование в различни форми на преподаване и учене -в присъствие, смесени и неприсъствие (пълна онлайн) - така, че техните програми за улесняване на достъпа до висше образование, за да всички, които желаят да се обучават в артистични области на социалните науки и управление, с акцент върху комуникацията, използване на технологиите и иновациите.

В Universidad UNIACC е институция, призната от Министерството на образованието на Чили и институция, която не е акредитирана от Националната комисия по акредитация (CNA).

ИСТОРИЯ

Днес, повече от девет хиляди възпитаници на Universidad UNIACC са главни действащи лица различни работни ситуации на света на комуникацията.

Генезисът Universidad UNIACC датира от 1981 г., когато технически център за обучение, наречена Superior (CFT IACC) Институт по изкуства и комуникационни науки е създаден. Това е първият по-висок център на образованието, специализирана в професионалисти за света на комуникациите Чили обучение.

По този начин, учебни програми и обучение, водещо до кариерата на старши техници в областта на аудио-визуална комуникация и реклама са генерирани.

През 1987 г. IACC CFT предоставено официално признание и става IACC Professional Institute. През 1989 г. с подкрепата на изключителни професионалисти, Университета по изкуствата, науките и комуникация, UNIACC е основана.

Universidad UNIACC е роден с цел разработване на институционалната и академична проект насочен към насърчаване на изкуството, културата, хуманитарни науки, новите технологии и комуникации.

Университетът започва да преподава кариера в журналистиката и архитектура през 1991 година.

Успоредно с това, той започва разработването на корпоративната структура на управление и самооценка, насочени към подобряване на ефективността на системите и непрекъснати процеси, методи и процедури.

Тъй като академичен проект на университета, придобито по-високи нива на постижение и консолидация, бяха добавени нови курсове и програми. През 1993 г. институцията отвори кариерите на психология, връзки с обществеността, реклама и дизайн.

Наред с разширяване на академичните предложения, Universidad UNIACC увеличи своите физически и технологична инфраструктура, системи, тематични лаборатории и съвременно оборудване.

На този етап от нейната институционална живот, университетът даде силен тласък на международните отношения, представляваща широка мрежа от връзки и контакти с престижни академични институции в Латинска Америка, САЩ и Европейския съюз.

През 1998 г. в университета взе решителна стъпка видимостта на тяхната академична работа, отваряне излъчва своя телевизионен канал в дециметровия обхват. тогава Канал 34 телевизия UNIACC е интегрирана в по-широк университет удължаване на проекти, сливане с радио UNIACC, който започна като опит на вътрешния дифузия. Днес тя се е превърнала в станция, която предава 24 часа в денонощието чрез Интернет, благодарение на работата и творчеството на студенти.

Съветът за висше образование през декември 1999 г., заверен пълна институционална автономия на университета, която му позволява да присъжда степени и звания независимо, считано от тази дата.

В този сценарий Universidad UNIACC предприе амбициозна реформа на учебните си програми, което направи през 2000 г., родени на нови кариери и програми за обучение, специално проектирани за професионалисти вложки в сферата на заетостта.

Universidad UNIACC В XXI ВЕК

През 2004 г. Universidad UNIACC започва пионерска процес в чилийската образование: преподавателска кариера и професионални програми за онлайн и смесени условия за обучение. Състезанието бе премиерата на системата Търговския Инженеринг. Докторанти и впоследствие, през 2016 г., бяха добавени диплома и специалност и университет степен (TLU).

Във всички курсове, предлагани от различните резултати от онлайн и смесено обучение, студентите са включени в техните нов живот цифрови, интерактивни и мултимедийни технологии. Главният вход към знанието е чрез платформата ECAMPUS, който също е на разположение за студенти на университета на институцията.

В своите програми за дистанционно обучение, Universidad UNIACC разполага разграничаване предимства: опит и знания в разработването на методики и съдържание, специално предназначени за условия; компютър и аудио-визуално изкуство инфраструктура; както и професионален опит по въпросите на медиите.

Благодарение на международния потенциал Universidad UNIACC започва да се развива чрез онлайн и смесени условия за обучение, през 2008 г. Колежът стана част от консорциума на САЩ на висшето образование Apollo Group Inc., чрез Apollo Global.

Днес университетът приема като непрекъснат преквалификация и преконфигуриране на техните факултети и училища, както и включването на нови структури и методи на преподаване.

По този начин, Universidad UNIACC е установил себе си като един образователен проект с близо три десетилетия опит, интегрирани в глобалната мрежа на институциите за висше образование и винаги, определящи тенденциите в различните проявления на творчеството.

Местоположения

  • Santiago

    Avenida Salvador 1200 Providencia, 7501277, Santiago

    Въпроси