Keystone logo
© Universidad Rey Juan Carlos
Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Представление

Universidad Rey Juan Carlos предлага специализирано и висококачествено образование с над 200 следдипломни степени, включително университетски магистърски програми, специфични степени и международни докторски програми във всички области на знанието. Той предоставя модерни съоръжения, за да гарантира, че всички проучвания имат практическия компонент, необходим в научната област и в един все по-конкурентен пазар на труда.

От създаването си през 1996 г. Universidad Rey Juan Carlos (URJC) последователно подобрява качеството на своето преподаване във всички академични предложения, с кампуси на различни места в рамките на общността на Мадрид, Испания. Този капацитет също така позволява на университета да предлага цялостно обучение за студенти, които влизат в университета за първи път. Качеството на URJC е получило международно признание, като в момента е оценен като 5-звезден университет в пригодността за заетост, интернационализацията и иновациите. Той е класиран сред 800-те най-добри университета в света според Академичното класиране на световните университети (Шанхайска класация), една от най-взискателните международни класации.

Факултетът е висококвалифициран и всяка образователна програма включва експерти, работещи в различни области, за да осигури цялостно образование, съобразено с текущите професионални нужди. 11-те факултета и училища на университета са оборудвани с най-съвременни съоръжения, позволяващи на студентите да получат практически знания и да се адаптират към новите изследователски и професионални реалности. Както университетските магистърски програми, така и специфичните степени предлагат външни стажове като задължителна част от тяхната учебна програма, интегрирайки студентите на пазара на труда, преди да завършат следдипломното си обучение. Освен това университетът предлага 11 международни програми в различни области.

Местоположения

 • Madrid

  Tulipán s/n Móstoles. Móstoles, Madrid (Spain), 28933, Madrid

 • Alcorcón

  Avenida de Atenas, s/n, 28922, Alcorcón

  • Municipality of Fuenlabrada

   Camino del Molino, 5, 28942, Municipality of Fuenlabrada

   • Aranjuez

    Aranjuez, Испания

    • Móstoles

     Calle Tulipán, s/n, 28933, Móstoles

     Програми

     Въпроси