Keystone logo
Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Представление

Universidad CEU San Pablo - мултидисциплинарно висше образование

Повече от 90 години: Universidad CEU San Pablo University е посветен на подпомагането на студентите по пътя им към успешни бъдещи професии. Училището предлага широка гама от бакалавърски степени, двойни бакалавърски степени и програми за следдипломно обучение на испански и английски език в много предметни области като икономика и бизнес, комуникация и хуманитарни науки, архитектура, инженерство и здравни науки.

Университетът има силна международна среда, населена от студенти от повече от 70 различни страни. Отворената, космополитна и културна атмосфера на Мадрид прави столицата на Испания популярен избор за обучение в чужбина за студенти от цял свят.

Международно сътрудничество

Със силен акцент върху пригодността за заетост, университетът предлага конкурентни стажантски програми, като има споразумения с повече от 9000 компании и институции, както на национално, така и на международно ниво.

Предлагат се и множество програми за международна мобилност за студенти, преподаватели и изследователи. Университетът си сътрудничи с най-престижните университети в Съединените американски щати, включително Колумбийския университет, Бостънския университет, Чикагския университет и Фордхамския университет.

Университетът CEU San Pablo се ангажира със силата на ученето и усъвършенстването и предлага редица възможности за стипендии.

Характеристики на кампуса

Учете в нашите красиви кампуси в Мадрид

Университетът има два големи кампуса, разположени в привилегировани райони на Мадрид: Moncloa и Montepríncipe . И двете ви позволяват да учите в определяща тенденцията и международна среда и разполагате с най-модерните съоръжения с най-пълни услуги за извършване на дейности и практики: лаборатории, изследователски центрове, компютърни зали и др.

В допълнение, разположен в сърцето на Мадрид, университетът разполага с поликлиника, специализирана в стоматологията, физиотерапията, психологията, храненето и диетологията , където се лекуват реални случаи и студентите посещават пациенти, наблюдавани от професори.

  Стипендии и финансиране

  Международните студенти могат да кандидатстват за стипендията Talent Bridge, която може да им осигури намаление на таксите за обучение до 50%.

  Живот в кампуса и съоръжения

  CEU San Pablo University разполага с добре развита система от услуги за студенти:

  • Библиотеки, спортни и доброволчески дейности в двата кампуса
  • Стажантски офиси и кариерно консултиране
  • Международен пакет за гостоприемство: признаване на вашата диплома за средно образование, получаване на разрешение за пребиваване за обучение, откриване на банкова сметка
  • Езикови центрове
  • Медицинска и психологическа помощ

  Службата по въпросите на учениците и училищния живот ръководи извънкласни дейности, насочени към обогатяване на живота на училището.

  Ще се радваме да се обърнете към хобитата си в университетска среда и да развиете нови интереси и взаимоотношения, които да допълнят вашето образование:

  • Културни дейности - гастрономия, театър, музика, филми, опера, пътувания, дебат клуб, конкурси за творчество и др.
  • Възможности за доброволчество - кампании с нестопанска цел и кампании за повишаване на осведомеността, дейности за подпомагане на нуждаещи се, бедни или маргинализирани групи.
  • Пасторални дейности - открити дискусии, общности, културни посещения, усамотения, поклоннически маршрути, семинари, дебати и др.
  • Спортни дейности - организираме вътрешни състезания и участваме в местни и национални междууниверситетски турнири.

  Местоположения

  • Madrid

   Calle de Julián Romea,23, 28003, Madrid

  Въпроси