UNINFORM

UNINFORM

UNINFORM

Представление

ГРУПА UNINFORM

UNINFORM Group, известно и акредитирано национално бизнес училище, ангажирано повече от 25 години в областта на висшето образование и иновациите на процесите на обучение, работи с признат авторитет, като предоставя престижни следдипломни магистратури в областта на туризма, качеството, безопасността, околната среда, енергията , Дигитален маркетинг и комуникация, в двата си офиса в Рим и Милано.

Препратки

 • UNINFORM е обучителна институция с над двадесет години опит
 • UNINFORM е акредитиран в регион LAZIO за професионално обучение, непрекъснато обучение, основни услуги за ориентиране, специализирани услуги за ориентиране, придружаване и услуги за подпомагане на работата - Определя n ° D1558 / 09
 • UNINFORM получи сертификат за качество ISO 9001: 2008 за проектиране и предоставяне на услуги за висше специализирано професионално обучение. Сертификат № 184076 Bureau Veritas
 • UNINFORM е акредитиран от EBAFOS - Двустранен орган за обучение и безопасност за предоставяне на курсове за обучение съгласно споразуменията на регионите на държавите
 • UNINFORM е член на ASFOR - Италианска асоциация за обучение по мениджмънт.

Като мултидисциплинарна структура, работеща от 1996 г., предложението за обучение на UNINFORM Group е официално акредитирано в регион Лацио за висше образование и в същото време е сертифицирано от Bureau Veritas в съответствие с UNI EN ISO 9001: 2008. Благодарение на консолидирания и богат опит, професионализъм и знания, натрупани през годините както в обучителната, така и в консултантската дейност, UNINFORM Group предлага квалифицирани услуги на:

 • Университетско училище и бизнес училище
 • Информационни технологии и трансфер на технологии
 • Бизнес и правни консултации

Всяка от тези услуги е насочена към развитието и консолидирането на управленски умения и специализирани професионални умения, способни значително да повишат конкурентоспособността както на отделния човек, така и на компанията като цяло (виж препратки). Корпоративната структура на UNINFORM Group се състои от следните юридически лица: UNINFORM Group: Училище за обучение по мениджмънт и предприемачество, Обучение и развитие: Консултантска компания за управление, Giordano & Partners Law Firm: High Tech Forum Фирма за правни, търговски и финансови консултации: Консорциум за иновации и трансфер на технологии, Академия гимназия: Университетски учебен център

Висока формация

Като училище за обучение по мениджмънт и предприемачество, UNINFORM Group се ангажира с подобряването на човешкия капитал, насочен към развиване на модерна управленска култура чрез създаването на висококвалифицирани магистри и изпълнителни магистри.

Управленско консултиране

UNINFORM Group се възползва от широка мрежа от асоциирани професионалисти, внимателно подбрани от управленски и академични области, чрез критерия за най-високо качество и най-висока професионална компетентност; екип от хора, посветени не само на стратегически и организационни консултации, но и на успеха на италиански компании със силно международно призвание.

Правни услуги

В този контекст UNINFORM Group се намесва директно със специализирани професионалисти, включени в съответните списъци на Ордена, и подпомага компаниите във всички фази, свързани с договори, придобивания на компании, корпоративно инженерство, конституция, управление на компании и доверително управление, патронаж при международни спорове и арбитраж и много други .

HTFORUM - Форум за високи технологии

UNINFORM Group се предлага като истински двигател на промяната за всички онези компании, които се фокусират върху технологичните иновации като средство за подобряване, оптимизиране на тяхната производствена динамика. Всъщност ние предоставяме богата информация, данни и проучвания, специално насочени към „състоянието на техниката“ на най-модерните и иновативни технологии.

Университетско образование

UNINFORM Group подобри професионалния опит на преподаватели от университети, изследователски институти и специализиращи училища, за да предложи глобална услуга за ориентиране и помощ при подготовката за университет. Преподавателите са щателно подбрани и избрани въз основа на техния личен и дидактически опит, опита, натрупан в областта и, не на последно място, способността да интерпретират и задоволяват всички потребности от помощ и обучение на студентите от „ново поколение“ .

Към кого се обръщаме

 • Компании (публични и частни), които трябва да се изправят пред и да оценят всички аспекти и последици от дадена програма и да дефинират целите в реално време, за да преодолеят типичните уязвимости на специализираните интервенции; които искат да въведат и/или консолидират напреднали култури и технологии, за да управляват тяхната функционалност.
 • Физически лица: висшисти, наскоро завършили, консултанти, ръководители на фирми, ръководители.

Местоположения

 • Rome

  Corso Trieste, 155 , 00198, Rome

 • Milan

  Milan, Италия

  Въпроси