University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Представление

Университет Нюшател, Стопански факултет (Университета в Нюшател, Faculté на науките économiques) Университетът в Нюшател е университет швейцарски който предлага курсове в бакалавърска, магистърска и докторски нива, както и "третия цикъл" и курсове за продължаващо обучение. В Университета на Нюшател, студентът е фокусът. Ние се гордеем с създаване на бъдещи лидери, благодарение на нашите иновативни учебни програми.

Университетът в Нюшател е:

един свойствен организация настаняване на около 4000 студенти, подкрепена от 860 служители, от които 120 са професори

високи стандарти на преподаване, по-специално поради съотношение ученик / учител уникален в Европа

международна репутация, особено по отношение на биологията, антропология и здравно законодателство, както и изследвания на Института за икономическа (Ирина) и Центъра за разбирането на социалните процеси (MAPS)

Стопански факултет Факултетът по икономика от Университета на Нюшател побира около 600 студенти контролирани от сто и петдесет преподаватели, изследователи и администратори. Вниманието, което професори и асистенти заплати на учебната програма на всеки ученик, както и на качеството на преподаването са посочва в няколко проучвания, проведени сред своите студенти. В Faculy предлага високо ниво на образование, благодарение на компетентността на своите преподаватели и за качеството на изследването, проведено от седемте си институти. Изследователските проекти, национални и международни,, както и мандатите за федералните и местните власти и фирми, засилват видимостта на Факултета и стимулиращи развитието на различните програми на преподаване. Поради липса на място, новият господар на журналистиката не може да бъде показана тук, но съответната информация може да намерите на следния уебсайт: http://www.unine.ch/maj

Местоположения

  • Neuchâtel

    Université de Neuchatel Faculty of Economics, Avenue du 1er-Mars 26,

    Въпроси