Uniminuto

Uniminuto

Uniminuto

Представление

мисия

University System Uniminuto , вдъхновен от Евангелието, социалната мисъл на Църквата, на Eudist духовността и харизмата на Минуто де Диос, има за цел да :

  • Висше образование оферта високо качество и съответното преференциално вариант за тези, които не разполагат с възможности за достъп до него чрез иновативна, изчерпателна и гъвкав модел.
  • Отлични форма на хора, които са компетентни професионалисти, етично ориентирани и отдадени на социалната трансформация и устойчиво развитие.
  • Принос, с нашия ангажимент и нашето свидетелство за изграждането на справедливо, мирно примирени и братско общество.

мега

През 2019 г. Uniminuto е национално и международно признание като институция на висшето образование от образователен модел, вдъхновен от християнски хуманизъм, оформят цялост, които, като компетентни специалисти и предприемачи, отворена за намиране на Бога и служба на човека, да допринесе за развитието на техните общности и справедливо общество.

Uniminuto се характеризира като приобщаваща и устойчива институция, подкрепяна от една култура, с високо качество, с широка и съответната образователна оферта широко покритие, лесен достъп, използване на нови технологии, насърчаване на социалните иновации и сътрудничество инициативи за развитие.

Местоположения

  • Bogotá

    Carrera 73A No. 81B – 70, , Bogotá

    Въпроси