Keystone logo
© UNICAM
University of Camerino

University of Camerino

University of Camerino

Представление

Университетът в Камерино е държавен университет, който след основаването си (1336 г.) остава млад и конкурентен по дух. Той изразява силна способност да се развива и да посреща предизвикателствата на времето, като винаги остава верен на себе си, на своите ценности и на дългогодишната си традиция.

Именно от средновековното сърце непрекъснато се раждат иновативни идеи и решения, което превръща UNICAM в древна, но постоянна новост. Структурите и оборудването на университета са в непрекъснато развитие: библиотеките, изследователските лаборатории, модерните спортни съоръжения и общежитията са основни елементи за гарантиране на качеството на обучението в УНИКАМ.

Това е първокласна институция за висше образование, научни изследвания и технологичен трансфер, която е структурирана в човешки мащаб на безопасно и приятелско място с чудесна международна атмосфера: процентът на студентите от повече от 50 държави е достигнал 10%.

Университетът в Камерино се ангажира с разработването на диференцирано и модерно образователно предлагане с иновативни програми, в които се използват най-съвременните технологии.

Курсовете ни са насочени към постигане на лични цели при голямо уважение към различните идеи, произход и култури благодарение на малките класове, отличните условия и услуги и изключителното съотношение между преподаватели и студенти (1 преподавател на всеки 25 студенти).

ERDIS (Регионалният орган за правото на обучение) подкрепя чуждестранните студенти с напълно основани стипендии (храна, настаняване и възстановяване на такси) или настаняване и изхранване на удобна цена. Стипендиите се отпускат въз основа на семейния доход.

Местоположения

  • Camerino

    Piazza Cavour 19/f, 62032, Camerino

Въпроси