Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Представление

Уникафският университет е общоафрикански независим, признат университет, съчетаващ най-добрите елементи на международното образование, предлагащ висококачествени академични квалификации .

Уникафският университет е лицензиран университет в Малави , Замбия и Зимбабве и също е одобрен за набиране на студенти в Кения. Уникафският университет е член на Академичното въздействие на ООН (UNAI) и член на Асоциацията на регионалните университети в Южна Африка (SARUA). Университетските университети в Замбия и Малави също са акредитирани от Британския съвет за акредитация за независимо и допълнително висше образование като независим доставчик на висше образование.

Уникафският университет се стреми към върхови постижения в преподаването , постиженията на студентите и удовлетворението в благоприятна академична среда. Университетът има за цел да се превърне във водещата висша институция в Субсахарска Африка, призната за изключителния си принос в преподаването, ученето и изследванията .

Уникафският университет предлага на студентите възможността да спечелят висококачествени квалификации на ниска цена чрез изключително онлайн доставка или чрез проучване в университета, съчетаващо традиционно преподаване лице в лице и активно участие в студентски социални клубове и дейности с цифрови инструменти за обучение, които подобряват опит на съвременния обучаем.

Уникафският университет има за цел да обучи отговорни граждани, които разбират и подкрепят устойчивото развитие. Университетът има за цел да върне на общностите, на които служи, чрез новите знания, получени от докторски изследвания, чрез своите „зелени инициативи“ (рециклиране на хартия, пластмаса и алуминий, редовно засаждане на дървета), чрез лекции на изтъкнати лектори, отворени за обществени, чрез безплатни компютърни уроци за завършили гимназия и работещи възрастни, чрез безплатни семинари за основни професионални умения, чрез дарения за болници и училища и чрез подкрепа на важни социални каузи.

Уникафският университет предлага изцяло онлайн и в университета преподавани бакалавърски, магистърски и докторски степени по широк спектър от теми, включително мениджмънт, икономика и бизнес, психология, преподаване, право, счетоводство и финанси, английска литература, компютърни науки, уеб дизайн и разработка и специализирани MBA програми за различни индустрии и сектори.

партньорства

В момента Unicaf е в партньорство с университета в Съфолк (Обединеното кралство) , University of Liverpool John Moores (UK ), University of South Wales (UK), University of California, Riverside Extension в САЩ и много университетския университет Unicaf в Африка . След успешно завършване, студентите получават от съответния орган за възлагане, като степента им е идентична на степента, предлагана на студентите в университета. Завършилите също могат да присъстват на церемонията по дипломирането в домашния кампус (при условие че се прилагат всички визови ограничения).

Характеристики на кампуса

Университетът е създал най-съвременни кампуси в Замбия, Малави и Зимбабве и е в процес на откриване на допълнителни кампуси в няколко други африкански страни много скоро. В допълнение към университетските кампуси на Unicaf, студентите разполагат и със съвременните съоръжения на учебните центрове на Unicaf в цяла Африка.

    Местоположения

    • Lusaka

      Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters), Longacres, , Lusaka

      Въпроси