© Eli Haney, Northwest University photographer
University of North Dakota

University of North Dakota

University of North Dakota

Представление

За UND

В Университета на Северна Дакота (UND) е най-старият и най-големият университет на щата, с почти 15000 студенти и 225+ области на изследване.

UND предлага възможност на достъпна цена. Унд на обучение и такси и планове за стая / брашно струва $ 4.000 по-малко на година от средното за четири години държавните университети (College Board). С 3000 курсове, близо 40 онлайн степен програми , както и 84- образователни програми специализанти ; UND има повече жертви, отколкото който и да е институция за висше образование на държавата. Разнообразен UND е студент тяло представлява всички 50 държави и повече от 60 страни. NCAA Division 1 атлетика дава фенове унд намира нещо за страната, за да се радваме на всеки сезон. Водещата изследователски университет на щата, UND има репутация за научни изследвания и стипендия в здравни науки, енергетиката и околната среда, космическите изследвания, и предприемачеството. UND е един от най-добрите 100 докторски изследователски университети в Съединените щати. UND е един от само 47 държавни университети в страната с двете акредитирани висши учебни заведения на закона и медицина. Студентски живот е важен елемент от опита на UND. С услугата за обучение групи, стажове, лидерски позиции в 275+ клубове и организации , както и образование в чужбина , има много начини да направи разликата. Намира се в Гранд Форкс , Северна Дакота, UND е като у дома си в този оживен колеж град на над 50 000 души, намиращи се на границата на Северна Дакота и Минесота.

Мисия и визия UND е Мисия

В Университета на Северна Дакота, като член на университетска система Северна Дакота, служи на държавата, на страната, и на световната общност чрез преподаване, научни изследвания, творчески дейности и услуги. Членка-подпомага работата на университета зависи и от федерални, частни и корпоративни източници. С други изследователски университети, университет споделя отличителен отговорност за откритие, развитието, запазването и разпространението на знания. Чрез спонсорството си и насърчаване на фундаментални и приложни изследвания, стипендия, и творческа дейност, Университета допринася за общественото благосъстояние.

Университетът поддържа първоначалната си мисия в либерални изкуства, бизнес, образование, право, медицина, инженерство и мини; и също е разработила специални мисии в старчески, изобразително изкуство, космическите изследвания, енергетика, човешки ресурси, както и международни изследвания. Той осигурява широка гама от предизвикателни академични програми за бакалавърска, професионални и специализанти чрез докторска степен. Университетът насърчава учениците да направят информиран избор, да общуват ефективно, за да бъде интелектуално любопитство и творчески, да се ангажират с ученето през целия живот и служба на другите, и да споделят отговорността както за собствените си общности и за света. Университетът насърчава културното многообразие сред своите студенти, служители и преподаватели.

В допълнение към своите по-корпус учебни и изследователски програми, Университета на Северна Дакота поотделно и в сътрудничество предоставя обширни продължаващо образование и обществени услуги, програми за всички области на държавата и региона.

Нашата визия

Изключителна UND е пътната карта визия, която очертава пет стратегически приоритета унд, че надграждат и подкрепят нашата мисия на преподаване, научни изследвания и сервиз. Научете повече за петте приоритета и как те се начертае бъдещето на UND.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Grand Forks

    Central Receiving Rm 145 3701 Campus Rd Stop 7053 , 58202, Grand Forks

Въпроси