UNC System International Recruitment Consortium

UNC System International Recruitment Consortium

UNC System International Recruitment Consortium

Представление

"Нашите 11 университета са толкова разнообразни, колкото целите ви."
UNC International представлява група от 11 висококачествени университета в университета в Северна Каролина. Нашите институции обхващат държавата, от планините до брега. Те варират от малки и лични с 3500 студенти, до големи и изследователски интензивни с 35 000 студенти. С преподавателски и учебни програми за студентите до следдипломни програми, ние наистина предлагаме нещо за всеки студент.

"Достъпни. Достъпна. Известният. Единадесет големи университета, коя е подходяща за вас?
С толкова много възможности разбираме, че изборът на подходящ университет и програма за обучение може да се почувства поразителен за чуждестранните студенти и нашата цел е да рационализираме процеса за вас. UNC International прави това като център за студенти, които се интересуват от изучаване в някоя от нашите училища - 11 отлични университета, една спирка!

Ние сме тук, за да помогнем!
Нашият информиран персонал е направил първоначалното проучване за вас чрез съставяне на информацията, която искате да знаете - класации, забележителни програми за обучение, перспективи за кариера, срокове и изисквания за кандидатстване и още - за всички наши университети на едно удобно място. Свържете се с нас и нека Ви помогнем да намерите международния университет на UNC, който най-добре съответства на вашите професионални и лични цели.

Местоположения

  • Chapel Hill

    910 Raleigh Road, 27514, Chapel Hill

Въпроси