Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Представление

Изборът на един курс или училище е ключов момент в живота на всеки студент. в Universidade Lusófona направи Порто (ULP), Ние вярваме, че нашето училище и неговите курсове са много значими аспекти, които канят всички, които в момента са изправени пред този избор, за да изберете, за да учи в Universidade Lusófona се Порто.

Нека разгледаме това: всички наши курсове са акредитирани от A3ES, предприятието, отговорно за оценка и осигуряване качеството на висшето образование в Португалия; всички наши курсове са нивата на заетост на над средната за страната в областите на обучение, в които работят; ние имаме високо квалифициран преподавател, съставен от много хора на признати заслуги и престиж в техните райони; ние се намират в университетски център на Лисабон, с отличен достъп и място; ние предлагаме голям и добре организиран кампус, който включва висококачествено оборудване и лаборатории; ние сме част от образователен проект с уникален международен профил, който присъства във всички португалски-говорящите страни, предлагащ уникално културно-образователен опит.

Поради всички тези причини, ние вярваме, че ние сме най-добрият вариант. Ние вярваме, че ние ви даваме причини да изберете нас и да споделят с нас този уникален опит, че са част от по-голям проект, образователния проект на Universidade Lusófona направи Порто.

Местоположения

  • Porto

    Rua Augusto Rosa, no 24 4000-098 Porto - Portugal, , Porto

Въпроси